Skocz do zawartości

[fotorelacja] Krakowski maraton rowerowy 28.08.2011

pablo111

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hahaha, dziękuję Ci, swoje zdjęcie zapisałem aż na dysku, chyba nie pogniewasz się :) Wyszedłem koszmarnie, z kosmiczną miną, ale było warto :D Zabawa była przednia, gdzie te zdjęcia robiłeś? W którym miejscu na trasie? :icon_mrgreen:

Napisano

hmm... czy ja przypadkiem z Toba nie jechalem w pociagu na maraton z Trzebini kolo 7, po rowerze w opisie poznaje - ten fox w ramie a2 byl charakterystyczny ;)

Napisano

Hahaha, dziękuję Ci, swoje zdjęcie zapisałem aż na dysku, chyba nie pogniewasz się :) Wyszedłem koszmarnie, z kosmiczną miną, ale było warto :D Zabawa była przednia, gdzie te zdjęcia robiłeś? W którym miejscu na trasie? :icon_mrgreen:

foty robiłem w lasku (sikornik) chyba na zjeździe gdzie potem było ostro w prawo, to juz była końcówka maratonu, jakies 3,3km od mety.

Napisano

niezłe fotki, faktycznie niektóre miny bikerów są bezcenne ;p

_______________________________________________________________________________________________________

Poszukujesz nowego auta? Wybierz najlepszy salon forda w Warszawie.

Napisano

hmm... czy ja przypadkiem z Toba nie jechalem w pociagu na maraton z Trzebini kolo 7, po rowerze w opisie poznaje - ten fox w ramie a2 byl charakterystyczny ;)

Jeśli Ty miałeś Meridę na pełnym LX a za ofoxowanym levelem a2 wsiadły zwłoki w kasku z blondyneczką pod ręką, to ja :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...