Skocz do zawartości

[ KELLYS MAGIC ] Wasza opinia

NIEDZWIADEK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

poszukaj kogoś na forum kto napisał ( mi pękła rama KELLYSA ) bo wszędzie gdzie coś czytałem to było coś w stylu "słyszałem że rama kellysa pęka" lub "kolega mówił że jego koledze pękła rama" więc sobie daruj. No i faktycznie muszę mieć dużo szczęścia może zagrać w totka ,6-tka murowana :wallbash:

Napisano

Od 4,5 roku posiadam tego kellysa - Magic rocznik 2006, ramka cieniowana, ale nie hydroformowana. Nie jest zbyt sztywna, w przypadku v-brake'ow tylnie widelki wyginały się przez co musiałem kupić booster, lakier jest bardzo słaby, rama razem z miskami sterów bez haka waży 1906g. Jak na taką wage szału nie ma ale geometria jak dla mnie za######ista, rower bardzo zwinny, zwrotny, szybko się zbiera, na podjazdach daję radę. Osprzęt jak osprzęt, większość już wymieniłem. Parę lat temu kellysy były bardziej opłacalne - tańsze, a swój kupiłem sporo poniżej ceny katalogowej. Z roku na rok osprzęt w tych samych modelach był porównywalny, albo gorszy - ale cena rosla..

więcej magiców (akurat z 2006) i opinii znajdziesz w temacie http://www.forumrowerowe.org/topic/11858-rower-kellys-magic-2006/

Napisano

Od 4,5 roku posiadam tego kellysa - Magic rocznik 2006, ramka cieniowana, ale nie hydroformowana. Nie jest zbyt sztywna, w przypadku v-brake'ow tylnie widelki wyginały się przez co musiałem kupić booster, lakier jest bardzo słaby, rama razem z miskami sterów bez haka waży 1906g. Jak na taką wage szału nie ma ale geometria jak dla mnie za######ista, rower bardzo zwinny, zwrotny, szybko się zbiera, na podjazdach daję radę. Osprzęt jak osprzęt, większość już wymieniłem. Parę lat temu kellysy były bardziej opłacalne - tańsze, a swój kupiłem sporo poniżej ceny katalogowej. Z roku na rok osprzęt w tych samych modelach był porównywalny, albo gorszy - ale cena rosla..

więcej magiców (akurat z 2006) i opinii znajdziesz w temacie http://www.forumrowerowe.org/topic/11858-rower-kellys-magic-2006/

Dzięki już czytam :thumbsup:

Napisano

To tak rower ok. Lepsza korba mogła by być. Waży 12.76 mój może trochę mniej ze względu na mniejszą ramę. Rower mógł by mieć lepszą korbę. Jestem zadowolony z zakupu. Mam pytanie trze ci łańcuch o przerzutkę? Bo mi lekko tak. Dziwne bo zauważyłem to dzisiaj jak wyjechałem z serwisu. Serwisant zawalił sprawę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...