gixeer Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 witam zamierzam zakupić rower scott scale 80 SCOTT dla samej ramy, czy to dobry pomysł w waszym mniemaniu? z tego co sie orientuje to ta sama ram co w scale 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu9 Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Dla samej ramy ?Nie rozumiem - co zrobisz z resztą sprzętu ?Nie wydaje Ci się że lepiej szukać samej ramy używanej czy nowej ?Lub zgłosić się do dystrybutora i spytać się czy w ofercie nie mają samej ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Megan23 Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 To bardzo dobry pomysł- sam zrobiłem tak samo. Na tej ramie można złożyć prawdziwa maszynę do ścigania. Kupujesz rower i stopniowo wymieniasz zużyte komponenty na lepsze. Ja już wywaliłem koła, hamulce (mam rocznik 2009), kasetę, łańcuch, oponki, przymierzam (czytaj zbieram) na amor i nie narzekam. @ Yoshimitsu9 Samą ramę można kupić- za 1790zł.. http://www.scott.pl/product.php?id_cat=416&id_prod=2120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gixeer Napisano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 sama rama kosztuje 1800, rower mogę kupić w promocji za 2200, dodatkowo można nim jeździć a stopniowo skupić sie na podmianie osprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Samo 2200zł za ten rower już się opłaca, rama jest bardzo dobra i można niezły sprzęt na niej złożyć, więc jasne, że bierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.