twix09 Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam, dnia najprawdopodobnie 25 sierpnia w nocy rower kross a2 zostal skradziony z tarasu z domu jednorodzinnego. Poza standardową specyfikacja (rama 17) rower posiadal biale spd shimano oraz giętą kierownice truvativ i rogi. Gdyby ktoś zauwazyl taki rower, prosze poinformowac mnie tutaj lub na mailu twix09@gmail.com Pozdrawiam, Krzysztof. Edytowane 28 Sierpnia 2011 przez twix09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Był jakoś zabezpieczony?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twix09 Napisano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Nie, niestety, nawet nie pomyślałbym, że ktos moze wejsc przez bramke zamknieta na klucz, pozatym był przykryty. Zapomniałem dodac, że rower był na slickach, jeśli ktoś natknąłby się na coś takiego prosze o niezwłoczne poinfomowanie mnie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi