ja4246 Napisano 27 Sierpnia 2011 Napisano 27 Sierpnia 2011 Witam. Moje pytanie jest krótkie. Co sądzicie o tym rowerze. Będę go użytkował w terenie ale większość "rowerowego czasu" będę spędzał na równej nawierzchni. Sorry że 3 razy ten sam temat ale sie myliłem ze zmęczenia;) Z góry dzięki. http://www.cube.eu/pl/hardtail/ltd-series/ltd-comp-white-metal-red/ Jakby co tu macie link
ksawcio97 Napisano 28 Sierpnia 2011 Napisano 28 Sierpnia 2011 No rowerek całkiem całkiem fajny . Osprzęt też niezły. A wygląd bajerancki. POLECAM
ja4246 Napisano 28 Sierpnia 2011 Autor Napisano 28 Sierpnia 2011 Nie ma nikt inny nic więcej do powiedzenia;d?
Goblinex Napisano 28 Sierpnia 2011 Napisano 28 Sierpnia 2011 Naprawde fajny rower. Zgodzę się z ksawcio97 że ma dobry osprzęt i ładny wygląd. Zdaje mi się ,że to dobry wybór. Nie miałem okazji jeździć rowerem Cube, ale z tego co wyczytałem to porządne rowery Pozdrawiam Goblinex
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.