mtb19 Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 jestem zainteresowany jakich firm izotoników spożywacie w trakcie wysiłku poproszę o porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Isostar a ostatnio Powerade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foto29 Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 isostar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 27 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Isostar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Isostar w tabletkach, czasami powerade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Iso active (activlaba), oshee, aptonia hydra energy i endurance (decathlon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Isostar albo Powerade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simonello Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Oshee, 4Move. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocieq Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Ja używam HOT (ActivLab, ten od tych saszetek isoactive ) 1kg za ok. 20 zł, starcza na 17 litrow, a na serio pomaga, moim zdaniem nie ma sensu wiekszego powerade czy isostar w plynie, mozna miec znacznie lepszy w dzialaniu i w dodatku bardziej oplacajacy sie polecam poszukac izotoników po sklepach z odzywkami typowo na silownie. HOT, smak grapefruitowy uzywam juz od dłuższego czasu i polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slababateria Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Ja się podepnę - jakie tabletki polecacie? Liczą się - niska cena, oczywiście muszą działać i "klasyczny" smak (mam ograniczoną ilość smaków jakie toleruję - interesują mnie bezsmakowe/jabłko/pomarańcza/cytryna). Ważna jest możliwość kupienia jakiejś większej ilości przez Internet w niższej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezkarnymbyc Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 oshee ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 O ile mnie pamięć nie myli to specyfiki takie jak Oshee, 4Move i inne dostępne w sklepach spożywczych to nie izotoniki tylko napoje energetyczne. One praktycznie nie zawierają żadnych minerałów tak jak Isostar czy HOT ale mają w zamian dużo kofeinny i tauryny (o ile dobrze pamiętam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Pamięć cię myli 4move, oshee i powrade to izotoniki, nie mają ani tauryny, ani kofeiny. Ja piję isostara i gatorade jeśli nie ma (od biedy oshee), nie lubię zaklejających izotoników jak np. powerade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias95 Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ja również polecam isostara, a jak go nie mam to piję wodę z miodem, cytryną i solą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slababateria Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Dzięki za pomoc, jutro jadę do Decathlonu na zakupy. (a co sądzicie o Isostarowych batonach?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatrykLegnica Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ja zamiast batona isostar, wolę się napić carbo + opcjonalnie jakiś baton musli jak Corny czy Nestle. A jako izotonik oczywiście Isostar, kiedyś próbowałem tego izotonika z Decathlonu, zdecydowanie nie polecam, chociażby ze względu na walory smakowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Isostar w proszku, a jeżeli gotowiec, to nie za słodki - głównie Gatorade. Powerade tylko na kaca Z mojego punktu widzenia ważne jest żeby nie były słodzone aspartamem i zawierały magnez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Isostar w tabletkach na trasę i Gatorade. Ostatnio jak kupowałem w CRC dostałem darmowe próbki tego http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=42650 świetnie gasi pragnienie, orzeźwia, nie jest słodkie i zawiera sporo mikroelementów. Nie widziałem w krajowej dystrybucji, a szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.