Skocz do zawartości

[do 3200zł] Nowy rower MTB, może Giant Talon 1?

Rbit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cannondalek z łezką w oku odszedł w zapomnienie. Myślę ,że do kilku lat 29-tka wyprze z rynku niemal całkowicie mniejszego brata. W związku z dużo lepszą ofertą cenową zdecydowałem się ostatecznie na tego Talona http://www.giant-bic...lon/9166/49293/, na którego dostałem 350zł rabat pomimo ,że to najnowszy model 2012r, który nie miał jeszcze oficjalnie swojej premiery. Sklep z serwisem mam pod nosem, ale jednak decydująca była najwygodniejsza z wszystkich (no może na równi z Cannondale)testowanych przeze mnie rowerków pozycja podczas jazdy. Po za tym to bardzo ładny i przyzwoicie wyposażony rower. Zdecydowałem się na ramę 20 calową bo najbardziej odpowiada moim preferencjom. Po 100 km, które na nim wykonałem mogę powiedzieć tylko jedno! Pełen banan! :D Dziękuję Wam koledzy, za wszystkie cenne rady, wskazówki i uwagi. Jeśli ktokolwiek chciałby zapytać o ten rower chętnie podzielę się swoją opinią i spostrzeżeniami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...