Rbit Napisano 10 Września 2011 Autor Napisano 10 Września 2011 Cannondalek z łezką w oku odszedł w zapomnienie. Myślę ,że do kilku lat 29-tka wyprze z rynku niemal całkowicie mniejszego brata. W związku z dużo lepszą ofertą cenową zdecydowałem się ostatecznie na tego Talona http://www.giant-bic...lon/9166/49293/, na którego dostałem 350zł rabat pomimo ,że to najnowszy model 2012r, który nie miał jeszcze oficjalnie swojej premiery. Sklep z serwisem mam pod nosem, ale jednak decydująca była najwygodniejsza z wszystkich (no może na równi z Cannondale)testowanych przeze mnie rowerków pozycja podczas jazdy. Po za tym to bardzo ładny i przyzwoicie wyposażony rower. Zdecydowałem się na ramę 20 calową bo najbardziej odpowiada moim preferencjom. Po 100 km, które na nim wykonałem mogę powiedzieć tylko jedno! Pełen banan! Dziękuję Wam koledzy, za wszystkie cenne rady, wskazówki i uwagi. Jeśli ktokolwiek chciałby zapytać o ten rower chętnie podzielę się swoją opinią i spostrzeżeniami.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.