Karola Napisano 14 Stycznia 2009 Napisano 14 Stycznia 2009 Melduje się kolejny właściciel Wheelera, jest to już nasz szósty sezon więc rower ma już trochę w pedałach przejechane:)
QWEY564 Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Napisano 14 Stycznia 2009 czyżby pierwsza ROWERZYSTKA w naszym elitarnym, jedynie-słusznym teamie?? Witamy!
Karola Napisano 15 Stycznia 2009 Napisano 15 Stycznia 2009 czyżby pierwsza ROWERZYSTKA w naszym elitarnym, jedynie-słusznym teamie?? Skoro ja jestem pierwsza to może mogę liczyc na status Honorowego Członka:)
Mod Team bogus Napisano 15 Stycznia 2009 Mod Team Napisano 15 Stycznia 2009 No można coś takiego zrobić, tyle że my nie mamy władzy. A może by tak poprosić adminów, żeby zrobili jakieś podpisy kto do jakiego teamu na forum należy. Ale pewnie i tak się nikt nie zgodzi na takie coś.
QWEY564 Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Napisano 15 Stycznia 2009 jak najbardziej. każdy u nas zasługuje na status Honorowego Członka dygresja: http://weightweenies.starbike.com/forum/vi...ghlight=wheeler http://www.light-bikes.com/bikegallery/Bik...ting.asp?id=415 -kiedyś wreszcie znajdę te Pro29-49 na wadze.. kwestia czasu i takie jeszcze CUŚ: http://www.taiwan-bicycle.com.tw/Pd_Show.a...No=200512160033
misz Napisano 31 Stycznia 2009 Napisano 31 Stycznia 2009 Witam. Jestem nowiutki, chociaż wheelery ujeżdżam od 5 lat. Na początku był to pro ride 800 na ramie cro-mo, która waży 3700 g (teraz zbudowałem na niej zimówkę). W międzyczasie kupiłem na allegro wheelera 6600, ale mi go ukradli, a kilka miesięcy temu trafiłem ramkę 5900 zx trail i na niej zbudowałem swoje cudeńko. Napęd lx, (korba slx), kółka mavic 317 (przód xt, tył lx), v-breki avid 5, RS tora 302, sztyca i mostek easton ea 50, a kiera easton ea 70, siodełko czeka na wymiane, na razie to royal gel ksirium, pedałki spd 540. oponki aktualnie michellin country, ale wejdę w kendy small block 8, al bo w michelliny xc dry. W zimóweczce mam oponki snowspicker od schwalba. Moje marzenie to 29er GF hifi plus
QWEY564 Napisano 31 Stycznia 2009 Autor Napisano 31 Stycznia 2009 to może jakieś fotki?? http://www.bikepedia.com/QuickBike/BikeSpe...X&Type=bike no proszę, kolejny któremu w głowie duże koła(chociaż ja myślę o 69er)
misz Napisano 1 Lutego 2009 Napisano 1 Lutego 2009 Fotki się zrobi )). Moja ramka jast z jakiegoś 2003-04. \perłowy mat. Paluszki lizać...
Mod Team bogus Napisano 1 Lutego 2009 Mod Team Napisano 1 Lutego 2009 Witam nowego Wheelerowicza. Mateuszu może coś załatwilibyśmy wspólnie z administracją? Jeśli to nadal aktualne to napisz do mnie na GG jak tylkop będziesz mógł.
QWEY564 Napisano 1 Lutego 2009 Autor Napisano 1 Lutego 2009 w sprawie tych "statusów" klubowych...? obawiam się że miejsce "Sprzęt:" pod avatarem by wystarczyło... chociaż ja bym proponował załatwić jakiś sposób na dodawanie nowych członków do listy w pierwszym poście bez ciągłego 'raportowania' bo nie jest to ani najszybszą ani najwygodniejszą opcją... wątek tego klubu i tak jest niszowy więc można by załatwić jakieś udogodnienia PS nie mam teraz GG pod ręką..
misz Napisano 6 Lutego 2009 Napisano 6 Lutego 2009 Czy tu nie można wstawiać zdjęć? Klikam na "wstaw obrazek" i zero reakcji. I tak nie mam ładnych fotek, tylko z komórki, bo pożyczyłem komus parat i jeszcze na niego czekam. Ale uwaga!!!! Trafiłem na jeszcze fajniejszego wheelera i biję się z myślami, czy go nie kupić. Jeżeli znajdę kupca na moje cudo, to chyba kupię nowy. Jeżeli znacie kogoś kto szuka superrowerku w doskonałym stanie za 1,5 kilo (specyfikacja - patrz pierwszy post na tej stronie), to dajcie znać na maila. Pozdr
QWEY564 Napisano 6 Lutego 2009 Autor Napisano 6 Lutego 2009 najpierw powiedz co to za "fajniejszy" wheeler(spoko, nie podkupię) a obrazki/zdjęcia możesz przecież wrzucić przez np fotosik.pl lub inny 'serwer' wgrywasz fotki im na serwer a tu tylko wrzucasz linki lub miniaturki(zalecane;))
misz Napisano 6 Lutego 2009 Napisano 6 Lutego 2009 Fajniejszy to najwyższy pro z 2006 na pełnym xt z magurą... i jest czarny!!! Nówka ze sklepu!
Mod Team bogus Napisano 7 Lutego 2009 Mod Team Napisano 7 Lutego 2009 Widziałem go na alledrogo. To ten z hydraulicznymi (fałkami) Magury?
misz Napisano 14 Lutego 2009 Napisano 14 Lutego 2009 Taaa, ale już sobie odpuściłem... Trzeba wyluzować, bo jak wiadomo nie ma takij kasy, której nie dałoby się puścić na rower... Podobno to jeden z objawów cyklozy. Kilka szklanek zimnej wody i na 10 minut przechodzi...
Mod Team bogus Napisano 15 Lutego 2009 Mod Team Napisano 15 Lutego 2009 No to widzę, że już się rozmyśliłeś. Co do tych statusów to nie miałem czasu pogadać z kimś z administracji.
Mod Team bogus Napisano 18 Lutego 2009 Mod Team Napisano 18 Lutego 2009 Witam kolejnego użytkownika. Wiesz może ile rama twojego PRO waży? Który to rocznik?
insideee Napisano 24 Lutego 2009 Napisano 24 Lutego 2009 Rower kupiłem w 2007r. a rower waży około 8kg niepamiętam dokładnie
misz Napisano 25 Lutego 2009 Napisano 25 Lutego 2009 Uwaga, uwaga!!! Sprzedaję swoją zimówkę, rowerek ztuningowany w tym roku. Może będzie ktoś z Waszych znajomków zainteresowany: http://allegro.pl/item566999302_rower_whee...io_i_deore.html co do pro39 ważącego 8 kg, to gratuluję cudu i radzę zapisać się do wątku mania lekkości O, a tu jest mój bolid: http://picasaweb.google.pl/mbmuszynski/Wheeler5900zx#
insideee Napisano 26 Lutego 2009 Napisano 26 Lutego 2009 Ale ja nie mam manii lekkości i nie raz musiałem go taszczyć na plecach w górach. Ale nie sprawiało mi to większych problemów.
misz Napisano 27 Lutego 2009 Napisano 27 Lutego 2009 Pytanie wheelerowe: Czy ktoś wybiera się jutro albo w niedziele na targi rowerowe?
misz Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 \\ja już byłem, ale szczerze powiem, że jestem rozczarowany. Nasza ukochana marka nie przywiozła żadnego falcona, a tylko jednego eagle... pozostałe rowerki troszkę kiepsko wyglądały na tle konkurencji. I jeszcze te ceny... Ale impeza fajna. Dostałem plakat z dedykowanym autografem od Mai Włoszcowskiej!!!!
QWEY564 Napisano 28 Lutego 2009 Autor Napisano 28 Lutego 2009 no ba... też mam plakacik:) ale targi średnie... gdyby nie ten plakat, Maja, wynalazca z Gołębia i parę gadżetów to stwierdziłbym że nie warto było wydać tych 20złociszy.. nawet nie możne było nic kupić(nie mówiąc już o wyprzedażach i "okazjach") niestety organizatorzy chyba sami nie wiedzą jaką formę ma ta impreza przyjąć... ot człowiek skaczący na paletach, duuuże stoisko Krossa zajmujące tylko miejsce, wheeler po prostu przyniósł z hurtowni parę rowerów(nawet nie do końca poskładane)... części: albo jakieś badziewie z chin albo topowe carbonowe modele.. Zrobię sobie niedługo kursik po warszawskich sklepach rowerowych i prawdopodobnie będzie i lepiej i szybciej i bardziej userfriendly
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.