Skocz do zawartości

Wheeler Team

QWEY564

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Melduje się kolejny właściciel Wheelera, jest to już nasz szósty sezon więc rower ma już trochę w pedałach przejechane:)

Napisano
czyżby pierwsza ROWERZYSTKA w naszym elitarnym, jedynie-słusznym teamie??

Skoro ja jestem pierwsza to może mogę liczyc na status Honorowego Członka:)

• Mod Team
Napisano

No można coś takiego zrobić, tyle że my nie mamy władzy. :P

A może by tak poprosić adminów, żeby zrobili jakieś podpisy kto do jakiego teamu na forum należy.

Ale pewnie i tak się nikt nie zgodzi na takie coś. :P

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam.

Jestem nowiutki, chociaż wheelery ujeżdżam od 5 lat. Na początku był to pro ride 800 na ramie cro-mo, która waży 3700 g (teraz zbudowałem na niej zimówkę).

W międzyczasie kupiłem na allegro wheelera 6600, ale mi go ukradli, a kilka miesięcy temu trafiłem ramkę 5900 zx trail i na niej zbudowałem swoje cudeńko.

Napęd lx, (korba slx), kółka mavic 317 (przód xt, tył lx), v-breki avid 5, RS tora 302, sztyca i mostek easton ea 50, a kiera easton ea 70, siodełko czeka na wymiane, na razie to royal gel ksirium, pedałki spd 540. oponki aktualnie michellin country, ale wejdę w kendy small block 8, al bo w michelliny xc dry. W zimóweczce mam oponki snowspicker od schwalba. Moje marzenie to 29er GF hifi plus ;)

• Mod Team
Napisano

Witam nowego Wheelerowicza. :)

Mateuszu może coś załatwilibyśmy wspólnie z administracją?

Jeśli to nadal aktualne to napisz do mnie na GG jak tylkop będziesz mógł.

Napisano

w sprawie tych "statusów" klubowych...? obawiam się że miejsce "Sprzęt:" pod avatarem by wystarczyło...

chociaż ja bym proponował załatwić jakiś sposób na dodawanie nowych członków do listy w pierwszym poście bez ciągłego 'raportowania' bo nie jest to ani najszybszą ani najwygodniejszą opcją...

wątek tego klubu i tak jest niszowy więc można by załatwić jakieś udogodnienia :)

PS nie mam teraz GG pod ręką..

Napisano

Czy tu nie można wstawiać zdjęć? Klikam na "wstaw obrazek" i zero reakcji. I tak nie mam ładnych fotek, tylko z komórki, bo pożyczyłem komus parat i jeszcze na niego czekam.

Ale uwaga!!!! Trafiłem na jeszcze fajniejszego wheelera i biję się z myślami, czy go nie kupić. Jeżeli znajdę kupca na moje cudo, to chyba kupię nowy. Jeżeli znacie kogoś kto szuka superrowerku w doskonałym stanie za 1,5 kilo (specyfikacja - patrz pierwszy post na tej stronie), to dajcie znać na maila. Pozdr

Napisano

najpierw powiedz co to za "fajniejszy" wheeler(spoko, nie podkupię) ;)

a obrazki/zdjęcia możesz przecież wrzucić przez np fotosik.pl lub inny 'serwer'

wgrywasz fotki im na serwer a tu tylko wrzucasz linki lub miniaturki(zalecane;))

Napisano

Taaa, ale już sobie odpuściłem... Trzeba wyluzować, bo jak wiadomo nie ma takij kasy, której nie dałoby się puścić na rower... Podobno to jeden z objawów cyklozy. Kilka szklanek zimnej wody i na 10 minut przechodzi...

Napisano

\\ja już byłem, ale szczerze powiem, że jestem rozczarowany. Nasza ukochana marka nie przywiozła żadnego falcona, a tylko jednego eagle...

pozostałe rowerki troszkę kiepsko wyglądały na tle konkurencji. I jeszcze te ceny... Ale impeza fajna. Dostałem plakat z dedykowanym autografem od Mai Włoszcowskiej!!!!

Napisano

no ba... też mam plakacik:)

ale targi średnie... gdyby nie ten plakat, Maja, wynalazca z Gołębia i parę gadżetów to stwierdziłbym że nie warto było wydać tych 20złociszy..

nawet nie możne było nic kupić(nie mówiąc już o wyprzedażach i "okazjach")

niestety organizatorzy chyba sami nie wiedzą jaką formę ma ta impreza przyjąć... ot człowiek skaczący na paletach, duuuże stoisko Krossa zajmujące tylko miejsce, wheeler po prostu przyniósł z hurtowni parę rowerów(nawet nie do końca poskładane)... części: albo jakieś badziewie z chin albo topowe carbonowe modele..

Zrobię sobie niedługo kursik po warszawskich sklepach rowerowych i prawdopodobnie będzie i lepiej i szybciej i bardziej userfriendly :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...