Wilku Napisano 24 Marca 2008 Napisano 24 Marca 2008 Rozmiar ramy 17.5" a wzrostu mam 170 cm. Jeszcze wrzuce fotke kokpitu i mojej szosówki również Wheelera http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/69a584a50500777d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2ceaae40144d759b.html
Wilku Napisano 24 Marca 2008 Napisano 24 Marca 2008 To nie są kółka Giantowskie , a zdjęde z Gianta obręcze to jakieś XERO Jakaś chińszczyzna czy coś ,ale w sumie lekkie i tylko treningowe
Mod Team bogus Napisano 24 Marca 2008 Mod Team Napisano 24 Marca 2008 OK to już wiem o co z tym zaciskiem chodzi. Jak teraz się przyjrzałem to zauważyłem, że jest zintegrowany.
Wilku Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 Co tak cicho w naszym klubie? ruszcie się coś panowie.Jak tam wasze maszynki do sezonu przygotowane ?? Moja stoi umyta w pokoju ze zmienionymi oponkami na stare poczciwe Schwalbe Racing Ralph 2.1 będzie jazda. Amorek przeserwisowany przeze mnie wszystko gra W niedziele pierwszy start, ale na szosie (Otwarcie sezonu 2008) SOBÓTKA 3mać tam za mnie kciuki najważniejsze co by w peletonie i bez kraksy dojechac. A wy kiedy zamierzacie zacząć startować w tym sezonie. Może napiszcie jakieś priorytetowe wyścigi na ten sezon. Moje to przede wszystkim Bank BPH Grand Prix MTB, oraz aby zakwalifikować się na Ogólnopolską Olimpiadę Młodzieży na szosie, oraz na MTB.Ważny również WIELKI PUCHAR MTB (Śląsk) odbędzie się w 1.Sosnowcu 2.Porąbka 3.Znowu Sosnowiec 4.Dąbrowa Górnicza. Następne wyścigi to puchary szlaku solnego jeśli chodzi o MTB jeśli chodzi o szose dla mnie priorytetem będą na pewno Górskie Mistrzostwa Polski w kolarstwie szosowym, jak i również wszelkie Puchary Polski i pewnie Mistrzostwa Polski ze startu wspólnego. Będzie się działo w tym sezonie. A za 2 tygodnie wyjeżdżam na MTB zagranicę, a konkretnie na PUCHAR CZECH. Pozdrawiam wszystkich i 3majcie za mnie kciuki Ja też będe za was.
QWEY564 Napisano 31 Marca 2008 Autor Napisano 31 Marca 2008 o no to będziemy trzymać ;) ja na pewno "gdzieś wystartuję", jakieś maratony z cyklu mazovii czy inne które będą w okolicy ale to dopiero po 19maja... wtedy mam ostatni egzamin maturalny(też możecie trzymać kciuki;)) a co do sezonu to ja jeszcze poprzedniego nie zamknąłem i tak sobie powoli, regularnie dobijam kolejne km... po maju na pewno wszystko się ruszy rowerek wymaga drobnego update'u części i jak widać w niektórych postach tego tematu skutecznie to odwlekam... bo ja mam to do siebie że jak bym zabrał się za rowerek to pewnie matura poszła by w kąt kosztem testów/prób/dłuższych dystansów...
Mod Team bogus Napisano 1 Kwietnia 2008 Mod Team Napisano 1 Kwietnia 2008 Ja mam nadzieję wystartować w Pucharze Zagłębia. Przynajmniej w jednym wyścigu. Ale jeszcze nie wiem jak to będzie dokładnie.
jacekacek Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 MateuszA, do zobaczenia na trasie Spróbuj pojawić się w Otwocku, nie matura a chęć szczera... (tja, mnie to czeka za rok) No i oprócz mazovii od tego sezonu zaczynam przygodę z XC w Pucharze Mazowsza. Jak będzie czas może wybiorę się na jakiś górski maratonik?
Wilku Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Już po Sobótce no to tak. Pojechałem duuuużo poniżej swoich możliwości.Dlaczego? hmmm Nie chciało mi sie. Miałem słabszy dzień. Przyjechałem jednak w 1 grupie, którą był peleton. Miejsce 49 na jakies 140. Nie jest najgorzej.Plany się troche zmieniły.Trener twierdzi że dobrze poszło nam na szosie,a za tydzień wyścig w kłomnicach. więc nie pojedziemy do czeczh na MTB. Może to i lepiej, bo wole zacząć MTB jakimś wyścigiem w Polsce. W tym tygodniu skoczymy tylko na jakiś trening MTB. Pozdrawiam Wilku
Wilku Napisano 26 Kwietnia 2008 Napisano 26 Kwietnia 2008 UWAGA Klubowicze i wszyscy mieszkańcy Zielonej Góry i okolic. Jutro tj. Niedziela odbędzie się wyścig XC. Będą to automatycznie Eliminacje do OOM dla j.mł i Nadzieje Olimpijskie dla młodzika.3mać za mnie kciuki ale zapraszam też do pooglądania/wystartowania w wyścigu. Do startu mają prawo zawodnicy z licencją oraz aktualnymi badaniami lekarskimi.
Wilku Napisano 28 Kwietnia 2008 Napisano 28 Kwietnia 2008 Ohh ;/ 3 zerwane łańcuchy w ciągu 2 dni. To chyba nie jest w porządku.Ale takto jest że nieraz jak się za bardzo chce to nie wychodzi.Pierwszy łańcuch zerwałem dzień przed wyścigiem, drugi w dniu wyścigu przed startem, a 3 nie inaczej a na... Wyścigu . Na (szczęście) po szybkiej wymianie roweru dojechałem do mety ;/ Można takto powiedzieć bo ukończyłem wyścig. Niestety pedały były inne i się nie mogłem wpiąć. Mam nadzieje że będe miał już jakiś punkt do OOM. Jeśli nie to normalnie załamka. W tym tygodniu Szczawno Zdrój czy pojedziemy ? niewiadomo. Jeśli organizatorzy wyścigu etapowego w Kluczborku nas zapiszą to uderzamy na szose.Zresztą wszystko okaże się dzisiaj.Pozdrawiam Wilku,
Mod Team bogus Napisano 28 Kwietnia 2008 Mod Team Napisano 28 Kwietnia 2008 To miałeś strasznego pecha. Wszystkie łańcuchy to XTR?
Wilku Napisano 28 Kwietnia 2008 Napisano 28 Kwietnia 2008 Nie tylko pierwszy pozniej zmienilem naped na Kasete i łańcuch LX. Niestety chyba nie dotarty naped i dlatego się rwało . A siły w nóżkach jest więc miało się co rwać.Dzisiaj mają mi z klubu nowy łańcuch podwieźć tym razem zażyczyłem sobie SRAMA ze spinką
Mod Team bogus Napisano 28 Kwietnia 2008 Mod Team Napisano 28 Kwietnia 2008 To życzę ci powodzenia z nowym łańcuchem. Oby jak najmniej zerwanych. Taki mały OT zrobiliśmy.
Wilku Napisano 28 Kwietnia 2008 Napisano 28 Kwietnia 2008 A tam OT ;/ Przecież piszemy o swoich maszynkach nie? O Wheelerkach .Łańcuch założony PC 951 na razie będzie bo nic innego nie mieli.Założyłem już może dzisiaj pojade coś tam pośmigać.Pomijając łańcuch Maszynka eXTRa Wszystko pracuje idealnie. Skareb wybiera wszystko.Geometria dla mnie idealna
czyzusiek Napisano 12 Maja 2008 Napisano 12 Maja 2008 Kazali mi to tutaj zamieścić! A więc zamieszczam zdjęcie mojego roweru.. Dziwny okaz. Wheeler Team powiedzcie coś o nim
Wilku Napisano 27 Maja 2008 Napisano 27 Maja 2008 Poprostu stary model :] Apropo Wheelera . Moj zdobyl wlasnie mistrzostwo polski (tzn ja na nim zdobyłem)
QWEY564 Napisano 28 Maja 2008 Autor Napisano 28 Maja 2008 hehe no to nasz Wheeler Team ma się czym pochwalić na arenie innych "klubów rowerowych"... i chociaż niewielu nas jest to jednak elita
Wilku Napisano 28 Maja 2008 Napisano 28 Maja 2008 www.bikenet.pl tam wszystko pisze to dla zainteresowanych.
Wilku Napisano 30 Maja 2008 Napisano 30 Maja 2008 A dzisiaj wyjezdzamy na BANK BPH GRAND PRIX MTB . 3mać kciuki tam Zapraszam ludzi z okolic Nałęczowa. Wyścig odbędzie się jutro ok. godziny 9:00.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.