olek123 Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Witam, poszukuję ramy mtb pod v-brake w rozmiarze 19", klasyczne kąty 71/73 oraz w jak najniższą wagą w cenie 500-800 zł. na razie jedyna rama jaka wpadła mi w oko to NoSaint Angel jednak wersja pod v-brake już nigdzie nie jest dostępna. Jakie inne ramy polecacie spełniające moje kryteria? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxi Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Ja mam No Saint i jestem zadowolony, jedyna wada to słaby lakier. Kontaktowałeś się z lemonbike.eu? A ramy krossa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ramy Kross'a odpadają, jeszcze jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zazi Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Poison Zynakali - rozmiar 18-20 cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Poison na dziwną geometrie (kąty), nie wiadomo czy będzie mi się dobrze na tym jeździć, dlatego wole coś o klasycznych kątach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.