David97 Napisano 27 Sierpnia 2011 Napisano 27 Sierpnia 2011 Nie wiem czy to w dobrym temacie ale właśnie w tym problem, że nie wiem do jakiego tematu to dać.. Sprawa jest mianowicie taka: kiedy jade rowerem coś ( nie moge stwierdzić dokładnie gdzie ale albo w okolicach przerzutki przedniej, a raczej po prostu tak jakby w tylnim kole) strasznie piszczy.. nie mam pojęcia co to może być prosze o pomoc.. jakieś sugestje lub pomysły co to może być.? miał ktoś kiedyś podobny problem.? co to może być.? bardzo prosze pomóżcie.. za 13 dni mam zawody rowerowe.. musze coś zrobić ;(
Crazyk Napisano 27 Sierpnia 2011 Napisano 27 Sierpnia 2011 Jak Ty tego nie możesz zlokalizować to tym bardziej my Ci nie pomożemy. Może być to wszystko co się rusza. Piasta? Kółka przerzutki? Suport? Wszystko..
Foxi Napisano 27 Sierpnia 2011 Napisano 27 Sierpnia 2011 Ktoś niedawno powiedział "to może być wszystko" i miał racje. Bo to może być piast kółeczka przerzutki łańcuch, suport korba. Na początek nasmaruj łańcuch, a jak to nie pomoże masz 13 dni na sprawdzenie tych wszystkich rzeczy
iwan1245 Napisano 27 Sierpnia 2011 Napisano 27 Sierpnia 2011 ja myśle że to kółka od przerzutki , odkręć je nasmaruj i przykręć
David97 Napisano 28 Sierpnia 2011 Autor Napisano 28 Sierpnia 2011 dzięki za pomoc.. okazało sie, że to po prostu klocki hamulcowe...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.