MirekH81 Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Witam. Nie mogę dojść do ładu z moim amorem. Amortyzator to RST Titan Air 120 mm. Problem polega na tym ze nie wiem ile pompować. W sklepie powiedzieli że odpowiednio do wagi. Ja ważę ok 80 kg tak wiec pompować na 8. Jak tak zrobiłem amor to dosłowny beton, dlatego też schodziłem w dół ale już doszedłem do 5,5 a dalej coś jest twardo. Oczywiście bez porównania ale czy to już nie za mało. Powiem jeszcze że głębokie dziury wybiera bardzo dobrze jednak te mniejsze już nie bardzo i troche czepie rowerem. Co teraz, schodzić jeszcze niżej i czy jest jakiś próg którego nie powinno sie przekraczać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Ustaw sobie kolego SAG, co to jest i jak to zmierzyć, znajdziesz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekH81 Napisano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Z tego co pisałem myślę ze widać ze już to robiłem. Chodzi o to że schodząc w dół z ciśnieniem nie widzę znacznych różnić w wybieraniu drobnych nierówności a jedynie bardziej dobija na większych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.