borscik2 Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Witam Rowerzystów Mam problem z wyborem okularów na rower. Jak napisane jest w temacie interesująca mnie cena wynosi do 80 zł. Dodatkowo okulary powinny zawierać 3 pary szkieł: przezroczyste, ciemne(czarne, szare jak zwał tak zwał) oraz żółte. Jakie firmy polecacie i czy można znaleźć coś w tej cenie? Pozdrawiam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Cirvit/cratoni z lidla za 40 PLN. Gdzieniegdzie jeszcze dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KenjiX1G Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ja wybrałem Arctica S-83, 59zł + przesyłka na allegro. Filtr UV i inne duperele, trzy pary szkieł, nic innego ciekawego(dla mnie) nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Megan23 Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 A ja polecę okulary "decathlonowe" : http://www.decathlon.com.pl/PL/sg-b-twin-700-niebieskie-175390368/ Jeżdżę już pół roku, nic się nie dzieje, nic więcej mi nie potrzeba, pewnie siedzą na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogurcik Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Też szukałem do 80zł, ale za namową kolegi, który ma takie same okulary dołożyłem do Accent Shadow i jestem przezadowolony, w lepszych okularach jeszcze nie jeździłem (a jeździłem już w kilku(nastu?)), w miarę tanie dodatkowe soczewki, a w zestawie 3 komplety szkieł - czarne, niebieskie i przezroczyste, a dokupienie żółtych to koszt 15zł, więc razem cię wyjdzie 105zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borscik2 Napisano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 KenjiX1G a te Arctici S-83 to są korekcyjne? Czy tą gumki czy co to tam jest na szkła korekcyjne da się zdjąć. Nie noszę okularów i zastanawiam sie czy można to zdjąć!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KenjiX1G Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Tak, to są okulary z korekcją, lecz te ramki korekcyjne można łatwo zdjąć i wtedy masz normalne okulary. Tu jest pokazane - http://allegro.pl/okulary-sportowe-arctica-s-83-korekcja-i1716052772.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borscik2 Napisano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 ok dzięki w takim układzie raczej wybire arctici chociaż jeszcze się waham pomiedzy tymi z decathlonu. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.