Skocz do zawartości

[rower] Kellys exquisiyte dsc vs centurion cross line 600

Curandero

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Właśnie tyle z e wersja z 2011 troche sie rozni od tej z 2010.I co wydzje mi sie dziwne i powstrzymuje mnie od zakupu tego roweru to korba z 42 zebami, wydaje mi sie troche mało jak na rower crossowy

Napisano

Ja mam korbe 48 i zaluje zastanawiam sie nad zmiana na 44 bo 48 jest (jak dla mnie!) ciezkie do wykorzystania chyba ze sie jedzie caly czas z gory przez dlugi czas;) Co do 42 to juz chyba faktycznie troche malo. Sprobuj napisac do sklepu czy nie wstawiliby ci innej korby

Napisano

Już pisam w tej sprawie, ale odpowiedzieli mi, że niema technicznie takiej mozliwosci, ponoc przerzutka by tego nie obsluzyla, co by to nie maialo znaczyc:)

Napisano

Ok w takim razie sprobuje w innym sklepie, moze uda sie cos z tym fantem zrobic

A odnosnie tego Centuriona, moze ktoś miał z nim styczność?

Napisano

Z crossem akurat nie, ramy Centurion produkowane są przez Meridę, są porządnie wykonane.

Kellys ma co prawda nieco lepszy osprzęt ale w praktyce w crossie ta różnice będzie niewyczuwalna.

Co do pozycji na rowerze to już sam musisz wybrać.

Napisano

Widzisz.. da sie! Z roweru bedziesz zadowolony, poza tym naprawde dobrze wyglada na zywo (oprocz mostka regulowanego, za ktorymi nie przepadam;)

PS: udalo Ci sie wytargowac jakas fajna cene?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...