uczaj20 Napisano 26 Sierpnia 2011 Napisano 26 Sierpnia 2011 Witam serdecznie wczoraj niefortunnie oglądając Ramę Scott Scale 40 obróciłem się i uderzyłem hakiem co wynikiem było skrzywienie haka.Masakra niedawno ją kupiłem i hak do wymiany ,tak nie przejmował bym się tym lecz nigdzie nie mogę dostać takiego haka pod ramę Scott Scale 40 2011 ,myśle sobie produkują ramy to powinni sprzedawać do nich części takie jak np Hak.Przeglądałem w sieci w jednym sklepie jest ale nie dostępny w magazynie , na ebay jest ale trzeba zamawiać z Anglii.Napisałem do scotta wczoraj ,lecz na aktualną chwilę nie uzyskałem odpowiedzi.Nawet jak chciał bym zamówić z ebay to i tak nie wiem jak to zrobić ,chodzi o płatność w funtach.Następne źródło pozostaje w Izraelu masakra.Chodzi o ten hak hak scott. Dziś okaże się czy ten dołączony do ramy orginalnie da się wyprostować ,czy może się złamie na pół.Jeśli wiecie gdzie taki hak może być dostępny to z radością będę wdzięczny
OLYON Napisano 26 Sierpnia 2011 Napisano 26 Sierpnia 2011 http://pro-bike.pl/kategoria/10727,10853,haki_do_ram.html
uczaj20 Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Napisano 26 Sierpnia 2011 byłem na tej stronce ale tam nie jest napisane że hak jest do scott scale 40
uczaj20 Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Napisano 26 Sierpnia 2011 ok temat do zamknięcia posypały mi się oferty.Napisałem do prawie wszystkich dealerów Scotta.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.