chopen Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 witam dzisiaj z ciekawości zmierzyłem skok mojego xcr'a i wynosi on 140 mm co mnie trochę dziwiło bo nie mogę znaleźć takiego amorka na stronie producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamis1987 Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 To może napisz jak zmierzyłeś ten skok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelpb Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Pewnie od dolnych goleni do korony widelca Nie ma XCR'ów z takim skokiem, chyba, że kupiłeś przerobiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiob Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Jak nie ma jak są. Ja w kross sign panic miałem zamontowany taki sam czyli skok 140mm i nie był przerabiany. Rocznik amortyzatora 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelpb Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 mógłbyś pokazać która to wersja ? http://www.srsuntour-cycling.com/dstore/products/Forks/1187/XCR.html (2007) Z tego co wiem to Suntour nie robił amorów indywidualnych dla Kross'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopen Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 kupiłem tego amora razem z rowerem - nówką (kross level a2 xt). Czy jeśli kupie amora 100mm to nie popsuje mi to zbytnio geometrii. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamis1987 Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Nie popsuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 też jestem ciekawy jak on wygląda? mógł byś wrzucić jakieś zdjęcie, ja swojego musiałem przerobić do 130mm skoku? wiem że da się go zrobić do 140, ale wtedy nie będzie w ogóle tłumika odbicia? nie stuka ci przy odbijaniu do góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopen Napisano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 spoko spróbuje wstawić zdj całego roweru nie wydaje mi na razie żadnych dźwięków tylko trochę mi stwardniał co niezbyt mi się podoba ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.