Publius Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Skoro poprzedni temat zaginął to przypomnę swoją recenzję klucza H2. Kupiłem go już dawno, używałem wiele razy. Lepszy od oryginału bo wykonany z solidnego materiału, zamknięty i trudniej źle go przyłożyć niszcząc miski. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GibsonWigry Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Także używam klucza H2 już dosyć długo. Spisuje się znakomicie. Polecam jak najbardziej, nikt nie będzie żałował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cycu85 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Też ostatnio myślałem nad kluczem do bębenka, ja wymyśliłem nacięcie klucza do kasety naprzeciwległych odstępów między wypustami (4mm szerokość) i odpowiednie przycięcie imbusa 4mm który w tą szczelinę wsuwamy na czas odkręcania. 4mm bo tyle wynoszą wpusty w tej bieżni-nakrętce bębenka. Dla zainteresowanych, a nie zorientowanych - LEWY GWINT. Zajrzałem tu jednak z innego powodu. Potrzebuję klucz do suportu ISIS ( http://www.rower2426...is-cyclista.jpg ). Jakie są szanse wykoniania takowego i ile by to kosztowało? Dostępne są takie: http://allegro.pl/ic...2253938354.html , jednak jeśli w tej cenie miałbym klucz dużo lepszej jakości to jestem bardzo za . Pozdrawiam! EDIT: Oczywiście nie musi być to klucz w takiej formie, równie dobrze może być taki jak do HT2, tylko z odpowiednimi wcięciami Drobna uwaga do tego klucza do wolnobiegu, który zaproponowałeś - Z dokręcaniem nakrętką od kasety myślę, że należy ostrożnie, gdyż podczas odkręcania "w prawo" nakrętka od kasety będzie się próbowała dokręcić co może doprowadzić do uszkodzenia jej albo czegoś innego. Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez Cycu85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 zamawiam klucz do spd'kow prosze dane do przelewu na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Aktualizacja. Z każdego rodzaju kluczy zostało mi co najmniej kilka egzemplarzy. Nowe klucze powinny być za ok 2tyg. Będzie nowy klucz- do osi pedałów Look Quartz (w głównej mierze dzięki koledze Durnykot- sprezentował mi pedały do pomiarów). Dla osób szukających oszczędności. Miewam klucze z wadami wizualnymi, bez szkody dla właściwości użytkowych, taniej. O szczegóły (cena oraz jaki mankament) proszę pytać. Odnośnie bacików: mam także same rękojeści z gumowaną rączką. Jeżeli ktoś posiada własny łańcuch 7/8 czy 9rzędowy oraz klucz do łańcucha to również może zaoszczędzić kilka złotych (sama rękojeść za 12zł). Inny forumowicz (Skydancer) odstąpił mi 3 łańcuchy hg73, używane w dobrym stanie (rozciągnięte mniej niż 1%), ale gdzieniegdzie jakby z ubytkami w niklowaniu/chromowaniu. Cena takiego bacika 14zł. Wkrótce zaktualizuje zdjęcia oraz opisy w albumie Picasa. W tej formie (opis plus zdjęcia) będzie to chyba bardziej przejrzyście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Album w serwisie Picasa (zdjęcia plus opis): klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Dostępny klucz do osi pedałów zatrzaskowych Look quartz. Zdjęcia tutaj: klik Cena za klucz 10zł, wysyłka 4/5zł (polecony ekonomiczny, polecony priorytet). Dla zainteresowanych link do wątku ze zdjęciami rozebranych pedałów: klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 do mnie dotarl klucz jeszcze nie uzywalem, ale wyglada solidnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruber69 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 A ja korzystam z klucza HT2 według starego projektu z rurką i w kolorze czerwonym. Zero problemów, pasuje idealnie i nie "przelatuje" w stronę mufy z misek, nie rdzewieje i może służyć do samoobrony. Must have, zwłaszcza przy tej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzim Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ja też dziś dostałem, z racji lekkiej choroby nie przetestuję go w najbliższych dniach ale jak tylko coś to dam znać. Na pierwszy rzut oka wykonanie ok, może troszkę zbyt krótka rękojeść. Przy zapieczonej śrubie może być problem z przeniesieniem siły. Oczywiście jak wspomniałem to tylko mała uwaga jeszcze przed użyciem. Nie mniej jednak z ceny i samego wykonania póki co jestem zadowolony i dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Wszystkie klucze są aktualnie dostępne. Czasem miewam jakieś tańsze egzemplarze- z wadą wizualną. Proszę pytać o dostępność przez PW. Klucze bywają dostępne również na allegro- mój login M_333. Dla Forumowiczów, przy zakupie przez fr.org, taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 1 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Ja ponad rok temu nabyłem klucz do suportu HTII, ostatnio bacik, i powiem że jestem bardzo zadowolony z tych narzędzi. Klucza HTII używałem już sporo razy i spisuje się świetnie, bacika raz, i kasetę odkręciłem łatwo i przyjemnie, a dokręcona była dość mocno. Także polecam klucze od M333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Dotarł do mnie klucz 3w1 do HT2/GxP - po prostu czad! Będzie z tego oddzielny test u mnie i nie jest to mój ostatni zakup u M333. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djdan Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 No ja też kupiłem klucz do suportu, tylko że 2w1 i jestem bardzo zadowolony. Cena 3x mniejsza od tego sh*tmanowskiego, którym obrobiłem sobie cały suport. Po tym kluczu od M333 nie ma nawet śladu. POLECAM!!! Za tą cenę nie ma szans, żeby kupić jakiś lepszy klucz do suportu HT2 (o ile taki istnieje) Pozdrawiam! djdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Będzie w nieodległej przyszłości klucz do konusów sh*tmano? Potrzebny na gwałt więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medik Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Ja również polecam te klucze. Dobrze wykonane, solidne. Chyba długo posłużą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Mam, uzywam, polecam Klucz jest bardzo dobrej jakości - mam wersję 3 w 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 No to i ja dorzucę swoje 3 grosze. Klucz wykonany bardzo precyzyjnie, lekko się zakłada i dobrze się kreci; nie objeżdża miski suportu. Polecam gorąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Zakupiłem klucz do pedałów shimano - odpowiednik plastikowego TL-PD40 - bardzo solidne wykonanie i super kontakt. Polecam wszystkim i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bomber Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Też zakupiłem klucz do pedałów potwierdzam wszystkie pozytywne opnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Recenzja klucza 3w1 na stronie portalu www.endurorider.pl http://endurorider.pl/2012/10/klucz-3w1-do-suportow-shimano-ht2-i-truvativ-gxp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franiuu Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Witam! Nie chciałbym być pierdołą albo zawracaczem interesu, ale mam prośbę i sugestię. Wręcz ogromną . Chyba nie będę pierwszy, który zapyta o klucze do konusów. Idzie zima i trzeba by się zabrać za serwis. W zimie planuję przejście na h2, więc kto wie, pewnie skuszę się na któryś z Twoich kluczy . Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Kluczyk 3w1 rewelacja ! Solidny, rewelacyjnie wykonany i spasowany, nie gnie się w ręku. Szczerze polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ekstra narzędzia. Kupiłem klucz do pedałów, bacik oraz klucz do bębenka. Trwałe i solidne do tego estetycznie wykonane no i oczywiście w super cenie. Wysyłka następnego dnia po wpłacie i miły kontakt. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterYoda Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Kupiłem model "3 in 1", bardzo solidny i dobrze spasowany klucz, nie ma nic wspólnego z plastelinowymi wyrobami z PRC. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi