k. Napisano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Cześć, czy ktoś mógłby doradzić, jaką bluzę wybrać na zbliżającą się wiosnę (a później jesień)? Chodzi mi o okres o temperaturze, powiedzmy, 5-10stopni, gdy jest za ciepło na strój zimowy, a za zimno na samą koszulkę. Właściwie każda firma 'rowerowa' ma w swojej ofercie bluzy z długim rękawem, ale zastanawiam się, czy to nie są bardziej stroje na zimę? Chodzi mi o te ocieplane, z windstopperem, z polarem etc. - czy takie nie byłyby za ciepłe? Na przykład takie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83022066 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83075153 nie chodzi mi tu nawet o konkretne modele, ceny itp., ale o sam rodzaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szajerski Napisano 19 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Te bluzy sa ok . Sam mam taka i dobrze sie sprawdzaja w chlodne w temperaturze nie mniej jak 8 stopni . Jak chcesz to mozesz kupic troche dorzsza ale za to z windtexem w wersji lighnt jest bardzo cienka ale doskonale sie sprawdza w chlodne dni wlasnie w temperaturze 5-10 . Jak te bluzy z windtexem znalazlem na w sklepie interentowym u tego samego kolesia co ty na allegro mianowicie www.mikesport.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Ostatnio duzo siedze na roznych forach związanych z ciuchami na zime i wogóle......a którymś z ich robili test windstoppera i innych tych "windtexów" SZCZERZE wolałbym uzbierac i kupic windstopper lub ja jesteś bogaty to cos z gore texu najlepiej pac light Ja teraz kupuje gaice na rower z racji że będe smigał w nich cały rok kupuje coś z pożadnej membrany......NIE KUPUJCIE SYFU Z ALLEGRO NIBY GORE TEX ALE W TEŚCIE KTORZY JACYŚ KOLESIE ROBILI NA TAMTYM FORUM TO SYF..........przepuszcza zaraz wodę i kicha mozesz wyrzucic kurtke w błoto........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naiLo Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Alvaren podeslal bys mi linka do takiego forum z odzieza. Sam jestem na etapie kupna ciuszkow i cos bym sie rozgladnol tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Link mam w domu wiec jak dojade to więc jak dojde to wrzuce. Możesz też na forum allegro poczytać o tych kurtkach innaczej mówiąc Allegro CAFE........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Na 5-10 stopnie ubieram -bluze z polaru R&P lub z windstopera - bilelizna R&P pawalka na to koszulke zwykłą kolarska i rękawaki Jak chcesz oczywiście może sobie kupić coś z windstopera ale ja osobiście bym tego nie kupił .Chyba że masz ful kasy ,ale jak dla mnie to za drogi interes ,nie wart swej ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Takie tkaniny jak WS to raczej jak zamierza sie jeździć w zimnie a nie na temp. 5-10. Ja będe śmigał nie zaleznie od pogody do roboty i na małe taski w zimie więc kupie WS.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.