Justdesrruction Napisano 25 Sierpnia 2011 Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam serdecznie ! Na forum jestem nowy, nie za bardzo znam się na poszczególnych częściach do roweru więc zwracam się do was. Jestem za złożeniem roweru górskiego dla siebie (ze złożeniem nie będzie problemu mam ojca mechanika). Mam 165 wzrostu i wagę 45 kg. Moja kwota do przeznaczenia na rower to ok 2000 zł . W cenę muszą wejść wszystkie części do roweru ( rama, siodełko itd.) Moim poprzednim rowerem był Giant i jestem w 100% zadowolony, więc jestem przychylny do tej firmy. Najlepiej żeby rama była amortyzowana ale w tej cenie wiem że to trudne . Części mogą być używane tylko w bardzo dobrym stanie. Proszę o dokładne podanie firmy i modele części lub najlepiej po prostu ich aukcje. Z góry dziękuję ! Pozdrowienia
afly Napisano 25 Sierpnia 2011 Napisano 25 Sierpnia 2011 Według mnie za te 2000zł zdecydowanie lepiej znaleźć złożonego gotowca, niż samemu się w to bawić.
Justdesrruction Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Napisano 25 Sierpnia 2011 A może Pan poleci jakiś rower?
afly Napisano 25 Sierpnia 2011 Napisano 25 Sierpnia 2011 Znalezione dosłownie na szybko. Ja Ciebie nie wyręcze. Musisz sam przeszukać allegro, powybierać pewne opcje, my je zweryfikujemy http://allegro.pl/cannondale-trail-sl-4-okazja-i1785175226.html Hamulce tarczowe, czy v-brake?
Justdesrruction Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Napisano 25 Sierpnia 2011 A może z tymi hamulcami wytłumaczyłby Pan o co chodzi bo jestem kompletnym amatorem . A roweru potrzebuje na gwałt, więc od razy zwracam się do specjalistów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.