Skocz do zawartości

[Promocja]Produkty 4f

karbeti

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Podaje do waszej wiadomości może ktoś skorzysta. Dziś byłem w sklepie "4f" jest promocja - kupujesz jedną rzecz - upust 20% a kolejna za 9,90. Zakupiłem spodenki rowerowe z pampersem cena po upuście pięćdziesiąt kilka złotych a następnie koszulkę rowerową za 9,90. koszulka przed rabatem kosztowała sześdziesziąt kilka złotych. :thumbsup:

• Mod Team

A na stronie internetowej ...

Przepraszamy - strona została chwilowo zamknięta, gdyż trwają prace modernizacyjne. Już niebawem będziecie Państwo mogli zobaczyć sklep w nowej szacie graficznej, posiadający nowe funkcjonalności i jeszcze więcej asortymentu. Zapraszamy ponownie

To tylko w sklepie stacjonarnym?

EDIT: O, już działa :)

Już dawno o tym napisałem w dziale zakupy ;) byłem w Wawie (Blue City) po plecak Prolight, a pani przy kasie mnie poinformowała, że mogę sobie wybrać jeszcze jedną rzecz i wtedy tańsza rzecz będzie za 10zł, więc wziąłem jeszcze koszulkę i za zestaw plecak Prolight + koszulka rowerowa (bardzo dobra, lepsza nawet niż taka za 80zł z Go Sportu :thumbsup: ) zapłaciłem 64zł, a gratis dostałem bardzo miłą obsługę :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...