karbeti Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam. Podaje do waszej wiadomości może ktoś skorzysta. Dziś byłem w sklepie "4f" jest promocja - kupujesz jedną rzecz - upust 20% a kolejna za 9,90. Zakupiłem spodenki rowerowe z pampersem cena po upuście pięćdziesiąt kilka złotych a następnie koszulkę rowerową za 9,90. koszulka przed rabatem kosztowała sześdziesziąt kilka złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Super sprawa, dzięki za info. Wiadomo do kiedy ta promocja? Na stronie 4F widzę tylko podobną promocję, ale tylko w sklepie internetowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 A na stronie internetowej ... Przepraszamy - strona została chwilowo zamknięta, gdyż trwają prace modernizacyjne. Już niebawem będziecie Państwo mogli zobaczyć sklep w nowej szacie graficznej, posiadający nowe funkcjonalności i jeszcze więcej asortymentu. Zapraszamy ponownie To tylko w sklepie stacjonarnym? EDIT: O, już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 @UP U mnie w e-sklepie jest taka informacja. Jednak jak bedze w Łodzi to podjade do sklepu zeby sie dowiedziec jak to jest z ta promocja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simonello Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Jesteś pewien? U mnie ciągle komunikat o pracach modernizacyjnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogurcik Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Już dawno o tym napisałem w dziale zakupy byłem w Wawie (Blue City) po plecak Prolight, a pani przy kasie mnie poinformowała, że mogę sobie wybrać jeszcze jedną rzecz i wtedy tańsza rzecz będzie za 10zł, więc wziąłem jeszcze koszulkę i za zestaw plecak Prolight + koszulka rowerowa (bardzo dobra, lepsza nawet niż taka za 80zł z Go Sportu ) zapłaciłem 64zł, a gratis dostałem bardzo miłą obsługę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.