Waxx Napisano 25 Sierpnia 2011 Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam, kolejna wątpliwość z nowym nabytkiem. Pytanie czy rama jest pęknięta czy to tylko odprysk lakieru? Zdjęcia: Zdjęcia są jakie są- jak trzeba koniecznie to mogę jutro zrobić lepsze.
Killer206 Napisano 25 Sierpnia 2011 Napisano 25 Sierpnia 2011 Odprysk, ale nie pogardzę lepszej jakości zdjęciami tak... dla pewności.
Kamill Napisano 25 Sierpnia 2011 Napisano 25 Sierpnia 2011 Nie zbliżaj tak bardzo obiektywu do ramy, widzisz przecież, że łapał ostrość daleko w tyle. Lepiej zrobić ostre zdjęcie ramy z daleka niż rozmyte z bliska.
Waxx Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Napisano 25 Sierpnia 2011 Tak jak widać na tym zdjęciu Uploaded with ImageShack.us i ta czarna linia ciagnie się praktycznie do okoła. na miniaturce lepiej widac Uploaded with ImageShack.us jednak to odprysk emalii(czy co się tam stosuje) a nie pęknięcie ramy, odchodzi na około. Pytanie, uszczelniać to jakoś czy zostawić, a może gwarancja? Uszczelka zaznaczona czerwoną strzałką- może się obracać czy ma być na sztywno?
damianEr Napisano 25 Sierpnia 2011 Napisano 25 Sierpnia 2011 Ooooooodpryskkk .Nie masz się czego obawiać....
Waxx Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Napisano 25 Sierpnia 2011 no to już też zdążyłem zauważyć- niepotrzebna panika. Teraz tylko pytanie czy to tak zostawić czy coś z tym zrobić? I jeszcze ta uszczelka zaznaczona czerwoną strzałką z mojego postu poprzedniego
damianEr Napisano 26 Sierpnia 2011 Napisano 26 Sierpnia 2011 Może się obracać.Ważne tylko żebyś nie miał żadnych luzów na sterach........ W gwarancję bym się nie bawił , bo raczej marne szanse by to wymienili .Możesz tylko stracić rower na kilka ostatnich , pięknych ,letnich dzionków Możesz ubytek pociągnąć lakierem bezbarwnym (albo do paznokci) dokoła , połóż 2 warstwy i będzie git.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.