przemluk Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam! Jestem nowy na Forum, obydwa rowery Instinct i 1000-D zbliżają się do podobnej ceny. Mam 175 cm wzrostu, przymierzałem Instinct 17" i jest ok, niestety Meridy nie widziałem, czy mogę prosić o pomoc który z tych rowerów wybrać. Wiem że bedzie to na 100% 29er. 20 % szosa, 60% lasy, 20% inne. Pozdrawiam i z góry dzieki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudlaty01 Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Moim zdaniem opłaca się wziąć wyższy model meridy 1800, niższy jest wogóle nieopłacalny... Sam miałem go brać lecz nie był dostępny a czekać 3 miesiące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemluk Napisano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Wybór dokonany, w garażu Author Instinct 29, polecam nawet na mieszane trasy, szybkości boskie, piach niestraszny, przesiadka z crossa 19" na Instincta 29 17", wzrost 176cm, pasuje jak ulał. 29er górą, nadaje się również jak rower uniwersalny, między bajki można włożyć opowieści o 29erze dla wysokich! Można zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi