Skocz do zawartości

[rama] Merida|No Saint|Author|Wheeler|Cube|Amoeba

klon

Rekomendowane odpowiedzi

Nie do końca wybrałem Meridę, Jest ona faworytem, ale tuż za nią - o włos jest Cube, gdyby nie problemy z rozmiarami i V-kami to może Cube by do mnie już jechał :) Cenowym faworytem jest Corratec a czarnym koniem Spec Hardrock. Co ostatecznie wybiorę sam nie wiem, ale ból głowy jest spory :wallbash:

Jak często w takich sytuacjach bywa wybór padł na zupełnie inną ramę niż na początku zakładałem.

Nie miałem zbyt dużo czasu na zastanowienie się, więc decyzję podjąłem bez forumowych konsultacji, wybranką została rama Wheeler Eagle Race

Nówka sztuka, o taka: http://wwww.katalogrowerowy.pl/produkt.php?id_produktu=3228

Niedużo o niej da się w internecie wyczytać, waga 1550 gram, i jak widać Wheeler montował na niej bardzo dobrej jakości osprzęt - widziałem 2 wersje roweru na tej ramie jedna z grupą XT druga XTR. Myślę, że źle nie zrobiłem, zwłaszcza, że ze wszystkich wymienianych w tym temacie ram była najtańsza :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...