klon Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Radon wygląda fajnie, ale za tą samą cenę co Merida wybrałbym Meridę, czas się zasadzić na zimowe promocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XCplayer Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Słuszny wybór... W sumie stawiając się w Twojej sytuacji podczas wyboru między Meridą a Meridą ... Z całą pewnością nie jest niespodzianką to, że wybrał bym Meridę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Nie do końca wybrałem Meridę, Jest ona faworytem, ale tuż za nią - o włos jest Cube, gdyby nie problemy z rozmiarami i V-kami to może Cube by do mnie już jechał Cenowym faworytem jest Corratec a czarnym koniem Spec Hardrock. Co ostatecznie wybiorę sam nie wiem, ale ból głowy jest spory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XCplayer Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Jestem za Meridką ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Jak często w takich sytuacjach bywa wybór padł na zupełnie inną ramę niż na początku zakładałem. Nie miałem zbyt dużo czasu na zastanowienie się, więc decyzję podjąłem bez forumowych konsultacji, wybranką została rama Wheeler Eagle Race Nówka sztuka, o taka: http://wwww.katalogrowerowy.pl/produkt.php?id_produktu=3228 Niedużo o niej da się w internecie wyczytać, waga 1550 gram, i jak widać Wheeler montował na niej bardzo dobrej jakości osprzęt - widziałem 2 wersje roweru na tej ramie jedna z grupą XT druga XTR. Myślę, że źle nie zrobiłem, zwłaszcza, że ze wszystkich wymienianych w tym temacie ram była najtańsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 To pewnie największy jej atut- najtańsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Może i największy, ale chyba nie jedyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.