matis1906 Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witajcie. Mam problem z licznikiem sigmy model bc 1106. Licznik zakupiłem używany , problem polega na tym że licznik nie mierzy prędkości ani żadnej pozostałej funkcji. Wpisałem odpowiedni kod z instrukcji obsługi lecz problem nadal występuje. Czy wiecie co może być przyczyną ? Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sev Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Ostatnio ktoś miał tutaj na forum podobny problem i przyczyną okazała się odwrotnie zamocowana podstawka na kierownicy (kabelkiem do przodu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis1906 Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Niestety nie w tym problem. Sam nie mam pojęcia czemu nie chce mierzyć prędkości odległość od przyrządu do mierzenia prędkości około 3 mm A może kabelek gdzieś jest przerwany ? Cóż postaram się to jakoś rozwiązać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxi Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Może inny magnes daj na koło albo wymiana baterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.