kosciczek Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam! Od dłuzszego czasu poszukuję dla siebie roweru szosowego. Ogólnie jeżdzę MTB, ale dłuższe treningi na szosie wolałbym robić szosowym. Sprzętu jest mnóstwo i wpadł mi w oko Corratec Dolomiti 105 za około 4000. Problem w tym że nigdzie nie mogę nic znaleźć na jego temat. Chodzi mi o geo, jak sprawuje sie widelec i ogólnie wszystko na jego temat Jeśli nie Corratec to co innego na osprzęcie 105 w podobnej cenie. Nie zależy mi bardzo na czasie więc szukam okazji i już wkrótce bedą wyprzedaże. Jeśli ktos z Was miał do czynienia z tą szosą to proszę o podzielenie się ze mną tymi opiniami. Dodam tylko że mam 185cm wzrostu więc pewnie rama L wg geometri Corrateca. Jeśli się mylę to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erico329 Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Proszę bardzo Geometria link : http://www.bikekatalog.pl/2009/rowery/1950/foto:2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Akurat o sam wykres geo mi nie chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erico329 Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Chodzi mi o geo' date=' jak sprawuje sie widelec i ogólnie wszystko na jego temat[/quote']Jeżeli piszesz że chodzi Ci o geo to pomyslałem że chodzi Ci o geo , jak jest napisane że czarne to chyba jest czarne , chyba że chodziło Ci poprostu o opinie kogoś kto na tym rowerze smiga i w tym sensie zeby ta osoba podała czy wygodna jest ta geometria corrateca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Tak jak napisałeś chodziło mi o opinie ludzi którzy mają okazje smigać na Corratecu i moga się wypowiedzieć o wygodzie roweru pod względem geo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.