marcin888 Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam, jak w temacie czy ktoś posiada ten kask i może coś o nim powiedzieć? Gdzie go można kupić a przede wszystkim przymierzyć w małopolsce, wiem że dystrybutorem Rudy Project w Polsce jest firma Gregorio z Ustronia i współpracuje ze sklepem Secesja z Krakowa i podobno go tam mają. Gdyby jednak ktoś wiedział gdzie dostanę go najlepiej w okolicach Nowego Sącza byłbym bardzo wdzięczny za taką informację, ewentualnie jeśli znalazłby się biker właśnie z okolic NS, który czyta tego posta i posiada taki kask to bardzo proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulek93 Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Z dostaniem tego kasku w sklepach stacjonarnych będzie raczej problem. Ja kupiłem go przez: http://sklep.gregorio.pl/pl/p/RUDY-PROJECT-Sterling/1004. Kask jest bardzo wygodny, lekki, zgrabny, nic nie uwiera, paski nie odstają. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 j.w oraz oczywiscie bardzo dobra wentylacja , wkładka z siatka i same wkładki(troszke zajmuje dojscie do tego jak maja byc ułozone, brak tego w instrukcji)- w orginale miałem siatke. Kupowałem na miejscu w Ustroniu(przy okazji wypadu w góry) oczywiscie dobierajac odpowiedni rozmiar.Mozna sie potargowac,jesli płaci sie gotówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin888 Napisano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Dzięki za odpowiedź, ulek93 - mam rozumieć, że kupiłeś kask bez wcześniejszej przymiarki? aegis - ile udało Ci się utargować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Widziałem spory wybór w Skiteam we Wrocławiu. Mierzyłem, kask bardzo wygodny przez dobrze przemyślaną wyściółkę (coś ala czapka), ale mój łeb to mój łeb, więc tym się nie sugeruj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.