Gość Piku Napisano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Witam mam pytanko poniewaz składam rower na nowy sezon i chciał bym bezopsłogowa obrecz której nie trzeba bedzie centrowac co chwile . Jezdza na streecie i dircie . Obrecz która mnie interesuje to alex rims supra v . Był bym wdzieczny za wypowiedzi osób które na niej jezdza . pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 sam na niej nie jezdze ale znam osoby jezdzace i jest git mocna duza obrecz,jak sie domyslam chcesz pod V-ki cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Mam supre tylko pod tarcze czyli BH i póki ani drgnie WIĘC POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Mam Supre N z tyłu i musze powiedziec że jest pancerna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piku Napisano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Tak pod v-ki myslałem jescze nad sun rimes mamuth ale raczej kupie ta supra v bo do dx32 która tez jest ponoc pancerna tródno zamontowac v -ki . pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 a co powiecie o Double Track'u ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdan Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Double Tracki - owszem, podobnie jak single tracki super obręcze... pod tarcze. A jeśli pod V-ki to Supra V. Sam mam ją w planach, chociaż trochę mnie waga zniechęca :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.