Radziolek Napisano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Witam posiadam rower ze sterowka 1 1/8 tylko ze teraz mam stery klasyczne. Waze 70kg i rowerem jezdze po lasach i drogach polnych mam aktualnie amortyzator zoom i chcialbym go wymienic i moje pytanie jest takie czy lepiej jest wymienic stery, kupicm ostek i jakis amorek czy np. kupic sr suntour XCM 100mm z gwintem i nic nie przerabiac na wszystko moge wydac 350-400zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 jak masz 400zl, to wydaj 30zl na stery + 30 na motek, a za reszte kupujesz, XCR LO/RL, albo uzywke axona/tory itd. tu juz Troche Twojej dobrej woli, i szperanie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XCplayer Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Proponuje zakup sr suntoura tyle, że XCR - z blokadą skoku w manetce na kierownicy Sam mam i jestem bardzo zadowolony z tej olejowo-sprężynowej konstrukcji a na allegro zmieścisz się w swoim przedziale cenowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.