needlehole Napisano 24 Sierpnia 2011 Napisano 24 Sierpnia 2011 Witam, Pierwszy post, wydaje mi się, że dobry dział Mam problem z napędem. Suport klasyczny (na wiankach), korby zwykłe (3 zębatki). Problem polega na tym, że cały zestaw jakby się kołysał. Nie wysuwa się w jedną lub drugą stronę, tylko tak jakby się kołysał. I tutaj moje pytanie, czym może być to spowodowane? Jestem pewien, że to coś z suportem bo widać gołym okiem to kołysanie. Czy jest coś źle złożone? A może suport skończył już swój żywot?
beskid Napisano 24 Sierpnia 2011 Napisano 24 Sierpnia 2011 Kołysze czyli jak chwycisz za ramię korby to się rusza na boki czy tak. Jeśli tak to masz najzwylklejszy luz na suporcie. Jeśli jest to suport starego typu czyli rozbieralny to jest to tylko kwestia jego dokręcenia i tyle.
needlehole Napisano 24 Sierpnia 2011 Autor Napisano 24 Sierpnia 2011 Dokładnie tak jak napisałes. Jutro sprawdzę, ale wydaje mi się, że gdy był mocniej dokręcony to nie chciał się krecic
beskid Napisano 24 Sierpnia 2011 Napisano 24 Sierpnia 2011 Rozkręć wyczyść, nasmaruj, poskładaj do kupy i wszystko się okaże. Nie będzie efektu to do wymiany na nierozbieralny wkład.
needlehole Napisano 24 Sierpnia 2011 Autor Napisano 24 Sierpnia 2011 Już 2 razy to robiłem Ale zrobię to raz jeszcze i jutro wieczorem napiszę co i jak. Dzięki bardzo!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.