Jason Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 Widzę że co do Reby to opinie są raczej jednomyślne . Pixon napisałem poniżej o jaki amor mi chodzi , przeczytaj dokładne a później komentuj .
Schwefel Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 ale nie tak jak amory które Manitou robiło kiedyś . Słuchaj potrafię czytać i interpretować zdania, a akurat w tym zdaniu nie ma ani słowa o Blacku, za to jest mowa o amorach czyli liczba mnoga określająca ogół amortyzatorów produkowanych przez Manitou. Walnąłeś wtopę i jeszcze się nie umiesz do niej przyznać. Do autora tematu: Co do tego, że Reba to dobry amor nie mam wątpliwości tylko przy obecnej cenie bardziej opłaca się kupić Relica, który ma trochę gorsze tłumienie ale jest bardzo wytrzymały.
vizzerdrix Napisano 5 Maja 2008 Napisano 5 Maja 2008 No to dokonałem zakupu. Ponieważ z grupy Bomber XC600, Relic, Recon najlepiej ocenialiście Rebę, to kupiłem Rebę. Niech moc będzie z wami. Pozdrawiam Michu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.