Skocz do zawartości

[Mostek] Gdzie kupić 90mm, 30st na kierę 31,8

Peterp079

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Poradzi może Ktoś gdzie kupić mostek taki jak w temacie? Formicki Bike niby ma w ofercie Ritchey Pro, tylko że jak zamówiłem i przelałem kasę to najpierw był brak jakiegokolwiek odzewu a jak sam zadzwoniłem to okazało się że nie ma i nie będzie. Trochę lipa. Nigdzie indziej nie mogę znaleźć...

Napisano

Z kosztami przelewu, przesyłką wyjdzie mi 200zł. Za ten sam mostek zapłaciłem w Centrum Rowerowym 110zł z przesyłką. Tylko że już go nie mają a ja w swoim przekręciłem jeden gwint i nie mam teraz jak go skręcić. Dlatego własnie potrzebuję. I musi być 30st. Nic mniej ani nic więcej. Mam w domu jeszcze np. 70mm i 35st i już mi to nie odpowiada... Tylko 90mm i 30st mnie interesuje. Ale za tego Ritcheya Compa 200zł to zdecydowanie za dużo.

Napisano

Wcale nie wygląda tak okropnie na żywo... Najładniej wygląda Ritchy Pro ale go nie ma nigdzie. Chyba że polecisz coś co wg Ciebie nie wygląda okropnie i spełnia moje wymogi zanim wyrazisz swoją jakże wiele wnoszącą opinię do tematu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...