artur78 Napisano 23 Sierpnia 2011 Napisano 23 Sierpnia 2011 witam, jak w temacie. ile ewentualnie wart jest taki rower jak na aukcji. http://allegro.pl/cube-ltd-pro-caly-na-xt-lx-hydraulika-i1761672749.html
XCplayer Napisano 24 Sierpnia 2011 Napisano 24 Sierpnia 2011 Niestety aukcja się skończyła ale i tak jak już się zastanowiłem to i tak napisze, że sama rama może i ujdzie chodź za dużo niższą cene znalazł bym lepszą - części: większość Deore lub lepsze ale są rzeczy do poprawy - kaseta, klamki.. Boli mnie tu brak amortyzatora i przede wszystkim informacji o wadze... Nie jest to aż taka okazja - nie brał bym więc chyba nie ma bólu z uwagi na to, że aukcji już nie ma... Nie zgadzam się z przedmówcą - rowerów nie należy brać w ciemno .
artur78 Napisano 24 Sierpnia 2011 Autor Napisano 24 Sierpnia 2011 zaproponowałem handlarzowi mojego starego Kettlera (z opisu) i 1000zł - daleko nie mam - 60km, wiec mogę jednym pojechać, adrugim wrócić. w stosunku do mojego bike'a to ten to i tak duży przeskok jakościowy, ale z drugiej strony 1000 zł też psu spod ogona nie wypadło. no i jeszcze nie mam potwierdzenia, że handlarz w to wejdzie.
XCplayer Napisano 24 Sierpnia 2011 Napisano 24 Sierpnia 2011 Policz czy jakbyś kompletował części pojedynczo nie wyszło by Ci taniej Jako ramę polecam Birie RS - tania, lekka i dobra do mtb :]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.