Skocz do zawartości

<<CROSS - Bike Team>>

Selvan82

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wpisuje się tez :icon_mrgreen:

Przesiadka z roweru MTB na Kellys Saphix 2010 na szosie bez porównania w teranie jeszcze nim nie jechałem :teehee:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam

Jako, że jestem w posiadaniu ramy od Authora Reflex sx z 2009r (20') może doradzicie co można wsadzić do niej co by się można było potoczyć na większych kółkach.

Na razie jest w niej amor RST CT-COM-II-T5-7 i mostek Accent City Line i nic poza tym. Co dodać ?

Ważne, żeby było fajnie i w miarę tanio. Szaleństw na nim nie planuję więc nie musi to być topowy osprzęt.

Napisano

Na początek poleciłbym zmianę opon na Schwalbe Marathon Racer lub coś bardziej szosowego Schwalbe ultremo R i przede wszystkim korbę na szosową (triple) Ultegra Triple (300-350zł nowa). Nie wyobrażam sobie jazdy na przełożeniach 44 czy nawet 48. Jeżeli ten mostek jest regulowany po prostu go wyrzuć.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Witam wszystkich Cross'owców!

Od 23/08/2010 jestem posiadaczem Unibike Viper'a :P. Po przesiadce z Romet'owskiego MTB'ka trochę dziwnie się czułem na swej nowej maszynce z takimi dużymi kółkami :icon_lol:. Ale teraz rowerek jest super :thumbsup:.

Pozrawiam

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Witam wszystkich. Mój sprzęt to scott sportster p4 i jak na tereny łódzkie to spisuje się świetnie. Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam.

Śmigam sobie na rowerku marki Kellys Cliff. Lubie ten sprzęt, a po paru modernizacjach jest po prostu stworzony aby odkrywać nieznane szlaki.

Właśnie. Czy ktoś się orientuje jaka najszersza opona wejdzie do tyłu ? 1.6 na pewno spokojnie, ale czy wejdzie też 1,75 ?

Pozdrawiam

• 3 miesiące temu...
Napisano

Witam crossową rodzinkę.

Ujeżdżam świeżutkiego KellyS Exquisite 2011.

Rama 23' dla 198 cm wzrostu i 110 kg. Mam nadzieję że nie okaże się za mała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...