Skocz do zawartości

<<CROSS - Bike Team>>

Selvan82

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tam masz taką prymitywną regulację twardości amorka. Jeżeli jesteś lekka, lub dużo jeździsz po dziurach to ustaw sobie tak, żeby łatwo się uginał, a jak ważysz dużo lub jeździsz głównie po równych asfaltowych drogach to możesz podkręcić go na sztywno.

• 3 tygodnie później...
Napisano

no i 1 wyscig na crossie zaliczony:D moze nie bylo wymarzone miejsce ale i tak uwazam ze 9 wiejsce na poczatek jest dobre:) a jak tam wasze maszyny smigaja??:D

Napisano

Jestem jak najbardziej za, a na pewno nie przeciw. Jaki termin, może lipiec? fajnie było by sie spotkać. Super pomysł Shogun.

Napisano

hej ja bym bardzo chetnie tez sie spotkal lecz niestety wyjezdzam w piatek.. na ok 8-10 tyg.. wiec jak wroce to bedzie koniec sierpnia...:P wiec ja odpadam niestety...

pozdrawiam!:)

Napisano

Od miesiąca mam Unibike'a Viper i związku z tym proszę o przyjęcie mnie do klubu!

Zrobiłem już 700 km i bryka sprawuje sie bardzo fajnie!

Specyfikację techniczną chyba sobie daruje :P

Napisano

Witam

Dzisiaj właśnie stałem się posiadaczem roweru Crow Meadow ze stajni Krossa :D. Za dobrą cenę bo za 999 zł :).

Do tej pory jeździłem góralem teraz będę się musiał nie co zmienić styl jazdy i zwrócić szczególną uwagę na szyny tramwajowe.

Wiem że to nie jest cud rower ale przy ograniczonych zasobach musi mi na razie wystarczyć.

• 2 tygodnie później...
Napisano

moj cross dorobil sie dobrego oswietlenia :P teraz nawet i w nocy mozna jezdzic, wlasnie wrocilem i 40 km zrobione :) Niebawem wrzuce fotke bika w akcji :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich zcrossowanych bikerow :woot:

Czytam sobie od jakiegos czasu forum i postanowilem sie zarejestrowac.

Bike'a kupilem 2 m-ce temu - Kelly's Exquisite DSC i jestem super zadowolony z wyboru zarowno cross'a jak i konkretnie tego modelu.

Pozdrawiam i do zobaczenia gdzies na szlaku...

Napisano

Witam,

Mam nadzieje, że znajdzie się miejsce dla jeszcze jednego crossowca. 27.07.07 to dzień, w którym poraz pierszy zasiadłem na miom Kellys Phanatic '07. Póki co sprzęcik spisuje się znakomicie.

Pozdrawiam wszystkich

Napisano

Czołem Crossowcy!

Proszę o przyjęcie kolejnego chętnego do klubu CBT. Od trzech dni jestem posiadaczem...na razie szczęśliwym, Cube Curve na 28". To mój pierwszy rower od wielu lat. Dotychczasowe wypady słabiutkie w porównaniu z gremium....maks 20km, ale obiecuję się poprawić :rolleyes:

Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witamy wszystkich nowych Crossowców ;) Mam nadzieje, ze kiedys w koncu wiekszosc z nas spotka sie na jakims Crossowym zlocie :P Ja obecnie niestety ciagle jestem w rozjazdach pomiedzy Polska-Niemcami a Holandia ;) Taka praca niestety, ale za kazdym razem jak jezdze autem po Holandii to zaluje ze nie mam przy sobie roweru - to po prostu rowerowy raj :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do nastepnego przeczytania! :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Selvan82 wiem cos na ten temat ze hetnie by sie pojezdzilo w holandii tez tam bylem teraz 10 tyg i bez roweru...:) tzn mialem "rower" taki stary niezle dojechany miejski ale tym balem sie gdzies jechac dalej:) pozdro:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...