Shogun Napisano 17 Maja 2007 Napisano 17 Maja 2007 Tam masz taką prymitywną regulację twardości amorka. Jeżeli jesteś lekka, lub dużo jeździsz po dziurach to ustaw sobie tak, żeby łatwo się uginał, a jak ważysz dużo lub jeździsz głównie po równych asfaltowych drogach to możesz podkręcić go na sztywno.
Skiba_TG Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 no i 1 wyscig na crossie zaliczony:D moze nie bylo wymarzone miejsce ale i tak uwazam ze 9 wiejsce na poczatek jest dobre:) a jak tam wasze maszyny smigaja??
tobiasz Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 moja biria wyrusza jutro wraz ze mna na mazury tak wiec bedzie taki pierwszy prawdziwy test dla mojego trekinga
Shogun Napisano 10 Czerwca 2007 Napisano 10 Czerwca 2007 Może by tak zorganizować jakiś zlot crossowców jak w zeszłym roku?
Jod Napisano 11 Czerwca 2007 Napisano 11 Czerwca 2007 Jestem jak najbardziej za, a na pewno nie przeciw. Jaki termin, może lipiec? fajnie było by sie spotkać. Super pomysł Shogun.
Skiba_TG Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 hej ja bym bardzo chetnie tez sie spotkal lecz niestety wyjezdzam w piatek.. na ok 8-10 tyg.. wiec jak wroce to bedzie koniec sierpnia... wiec ja odpadam niestety... pozdrawiam!
tobiasz Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 moze i bym sie zjawil fajnie by bylo poznac nowych ludzi...
spidero Napisano 18 Czerwca 2007 Napisano 18 Czerwca 2007 Ja też jestem za takim spotkaniem. Zjawie się jeśli bedzie ono w okolicy Katowic
Jod Napisano 24 Czerwca 2007 Napisano 24 Czerwca 2007 Proponuje na spotkanie Pogorie, termin pomiędzy 14 a 21 lipca, co wy na to?
polpl Napisano 24 Czerwca 2007 Napisano 24 Czerwca 2007 Od miesiąca mam Unibike'a Viper i związku z tym proszę o przyjęcie mnie do klubu! Zrobiłem już 700 km i bryka sprawuje sie bardzo fajnie! Specyfikację techniczną chyba sobie daruje
spidero Napisano 25 Czerwca 2007 Napisano 25 Czerwca 2007 A może ktoś chętny na jakaś wspólną jazdę na crossach?? Kieruje to pytanie do ludzi z okolic Katowic??
Myszek Napisano 26 Czerwca 2007 Napisano 26 Czerwca 2007 To chyba lepiej zalozyc temat w dziale regionalnym a nie zasmiecac :/
Myszek Napisano 26 Czerwca 2007 Napisano 26 Czerwca 2007 To chyba lepiej zalozyc temat w dziale regionalnym a nie zasmiecac :/
spidero Napisano 26 Czerwca 2007 Napisano 26 Czerwca 2007 Kto tu zaśmieca pisząc dwa takie same posty
HomerWells Napisano 6 Lipca 2007 Napisano 6 Lipca 2007 Witam Dzisiaj właśnie stałem się posiadaczem roweru Crow Meadow ze stajni Krossa . Za dobrą cenę bo za 999 zł . Do tej pory jeździłem góralem teraz będę się musiał nie co zmienić styl jazdy i zwrócić szczególną uwagę na szyny tramwajowe. Wiem że to nie jest cud rower ale przy ograniczonych zasobach musi mi na razie wystarczyć.
spidero Napisano 7 Lipca 2007 Napisano 7 Lipca 2007 Ja przez takie włąśnie szyny tramwajowe rozwaliłem ostatnio kolano i błotnik
HomerWells Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 Jak jest sucho to tory można przejeżdzać bez problemu. Obtarć trochę było ale nic poważnego. Bike się nawet nie porysował
Myszek Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 moj cross dorobil sie dobrego oswietlenia teraz nawet i w nocy mozna jezdzic, wlasnie wrocilem i 40 km zrobione Niebawem wrzuce fotke bika w akcji
bikezaglebie Napisano 28 Lipca 2007 Napisano 28 Lipca 2007 O jak dawno mnie tu nie było widzę że zacne grono crossowców się powiększa.I bardzo dobrze!
ScottWRO Napisano 31 Lipca 2007 Napisano 31 Lipca 2007 Witam wszystkich zcrossowanych bikerow Czytam sobie od jakiegos czasu forum i postanowilem sie zarejestrowac. Bike'a kupilem 2 m-ce temu - Kelly's Exquisite DSC i jestem super zadowolony z wyboru zarowno cross'a jak i konkretnie tego modelu. Pozdrawiam i do zobaczenia gdzies na szlaku...
pawgun Napisano 2 Sierpnia 2007 Napisano 2 Sierpnia 2007 Witam, Mam nadzieje, że znajdzie się miejsce dla jeszcze jednego crossowca. 27.07.07 to dzień, w którym poraz pierszy zasiadłem na miom Kellys Phanatic '07. Póki co sprzęcik spisuje się znakomicie. Pozdrawiam wszystkich
o_LuCaS_o Napisano 2 Sierpnia 2007 Napisano 2 Sierpnia 2007 Czołem Crossowcy! Proszę o przyjęcie kolejnego chętnego do klubu CBT. Od trzech dni jestem posiadaczem...na razie szczęśliwym, Cube Curve na 28". To mój pierwszy rower od wielu lat. Dotychczasowe wypady słabiutkie w porównaniu z gremium....maks 20km, ale obiecuję się poprawić Pozdrawiam!
Selvan82 Napisano 16 Sierpnia 2007 Autor Napisano 16 Sierpnia 2007 Witamy wszystkich nowych Crossowców Mam nadzieje, ze kiedys w koncu wiekszosc z nas spotka sie na jakims Crossowym zlocie Ja obecnie niestety ciagle jestem w rozjazdach pomiedzy Polska-Niemcami a Holandia Taka praca niestety, ale za kazdym razem jak jezdze autem po Holandii to zaluje ze nie mam przy sobie roweru - to po prostu rowerowy raj Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do nastepnego przeczytania!
Skiba_TG Napisano 27 Sierpnia 2007 Napisano 27 Sierpnia 2007 Selvan82 wiem cos na ten temat ze hetnie by sie pojezdzilo w holandii tez tam bylem teraz 10 tyg i bez roweru... tzn mialem "rower" taki stary niezle dojechany miejski ale tym balem sie gdzies jechac dalej:) pozdro:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.