RafalSBK Napisano 23 Sierpnia 2011 Napisano 23 Sierpnia 2011 Jak w tytule, potrzebuje jakiś suport oraz korbę do ramy GT DHI race, która właśnie nabyłem.
RafalSBK Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Napisano 23 Sierpnia 2011 a może coś tańszego, do tej ramy potrzebował bym korbę z jedną zębatką, chyba że jest jakaś możliwość zainstalowania przedniej przerzutki. do tej pory miałem rower bardziej enduro do stromych podjazdów, ale z powodu zajechanych kolan, postanowiłem się przerzucić na coś mniej męczącego, czyli na zjazdy stąd ta rama, nie za bardzo się znam na osprzęcie który będzie mi potrzebny do tej ramy, tak że proszę o jakieś porady. nie muszą to być od razu wyczynowe podzespoły, lecz coś taniego dla początkującego ramę kupiłem za 350zł a czy da się przerobić powiedzmy korbę trzyrzędową na jednorzędową? próbował już ktoś czegoś takiego? dodam że mam zakład kowalstwa artystycznego więc obróbka metali nie jest problemem
rybciasum Napisano 24 Sierpnia 2011 Napisano 24 Sierpnia 2011 to na następny raz określ się z ceną, bo inaczej to Ci high enda zaproponuje
kalin20 Napisano 24 Sierpnia 2011 Napisano 24 Sierpnia 2011 suport kup truvativ giga pipe dh i korbe kup truvativ hussefelt Idealny zestaw
RafalSBK Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Napisano 25 Sierpnia 2011 dobra, dzięki za wyczerpujące porady , już sobie ogarnąłem temat
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.