ksawcio97 Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Witam! Wczoraj zakupiłem siodło marki Crivit z oferty Lidla . Zrobiłem wczoraj 12 km na tym siodle i powiem jestem mile zaskoczony jego wygodą. Kosztowało 50 zł ale naprawdę WARTO! Jeżeli macie w blisko sklep Lidl to kupcie sobie te siodło. POLECAM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 26 Października 2012 Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Trochę mało napisane, zrobiłeś więcej km na tym siodle, czy odczucia się zmieniły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 26 Października 2012 Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Akurat siodła można poszukać w necie- w takim karbonowy.pl może na 50-80 zeta mieć już wypasione selle italia, więc krivit jakoś nie przemawia do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 26 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Października 2012 12km to nie wynik dla oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 za 50 to juz chyba jest w czym wybierac . lidl zaczyna chyba swirowac z cenami rowerowego stafu. moze za duzo było chwalenia tego wszystkiego na forach rowerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Tak między wierszami to Lidl rewelacji nie proponuje,ot przeciętny sprzęt za normalne pieniążki.Przecież profesjonalnego sprzętu za takie kwoty nie zakupimy.Sam posiadam dwie koszulki oraz kilka innych rzeczy,milionerem nie jestem ale wydaje mi się że z Lidlem tak jak ze wszystkim im dalej tym gorzej.Powoli zmierzam w stronę innych sklepów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 28 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 12km to nie wynik dla oceny. Chyba, że ten dystans był pokonywany przez 5-6 godzin. Wówczas można powiedzieć, że jest wygodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sheiker Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Z siodełkiem to akurat bym nie ryzykował, jak dla mnie kluczowe:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi