Skocz do zawartości

[rower] Merida Road Race 903 - 18

mlodymisiu886

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chcę kupić rower szosowy Merida Road Race 903 - 18 z 2011r tylko jest pewien problem, mam 195cm wzrostu i wszędzie mówią że rozmiar szosówki dla mnie to XL(59) [nie wiem czy to prawda czy nie, nie znam sie na tych rozmiarach więc słucham się sprzedawców- co Wy na to?]z tym że już nigdzie na magazynach nie ma tej szosówki z tym rozmiarem. Jeśli ktoś z Was widział ją w jakimś sklepie z rozmiarem który będzie dla mnie odpowiedni prosze o kontakt gg 2825528, napisanie pw lub w tym temacie. Jak zobaczyłem ten rower od razu się w nim 'zakochałem' i muszę go mieć :) Powiedzieli mi że jedynie kupie go gdzieś komu został na sklepie, tylko nie wiem w którym kierunku uderzyć żeby go znaleźć, lub czekać na kolekcje 2012 (ale pewnie juz będą inne kolory, sprzęty itp., orientuje się ktoś kiedy wyjdzie katalog na rok 2012 z rowerami szosowymi Meridy i orientacyjna cena? Lub jeśli już jest w internecie/do kupna prosze o linki.

Bardzo prosze o pomoc, będę wdzięczny!

Jeśli nie ten dział to przepraszam i proszę o przeniesienie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...