Lucas18 Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 Witam! Przymierzam się do kupna lepszego sprzętu, i tu chciałbym prosić was zacni forumowicze o wyrażenie swoich opinii. Mój budżet wynosi 2000 PLN. Hardrock Sport Disc mogę go za 1700 wyrwać ;D Cube level a4 PS A jeśli chodzi o mój styl jazdy to jeżdżę w terenie, ale się nie ograniczam jeżdżę też po mieście i to całkiem ostro. I często korzystam z jednego triku: bunnyhop xD Pozdrawiam
Lucas18 Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Napisano 23 Sierpnia 2011 Czy nie znajdzie się nikt kto by nie pomógł bidnemu świeżakowi?
Mod Team safian Napisano 23 Sierpnia 2011 Mod Team Napisano 23 Sierpnia 2011 Zabawne te opisy rowerów na stronach: Wieńce 42S x 32S x 22S replaceable - chodzi chyba o zębatki korby Kierownice Alloy riserbar, 25mm rise, 8 degree back sweep, 6 degree up - ciekawe ile tych kierownic, warto zapytać, bo jeżeli jest ich dużo to warto tego speca brać Dętki Schraeder valve - Niestandardowy wentyl, nigdy nie widziałem pompki, którą byś to mógł napompować, więc zastanów się nad tym specem porządnie Co ciekawe Kross przerobił 9-rzędową kasetę na 8-rzędową, ciekawe: Kaseta Sram PG-950 8-speed No, a tak na serio to osprzętowo zdecydowanie Kross najlepszy, praktycznie cały osprzęt lepszy od konkurencji. A swoją drogą to biedny świeżak powinien zobaczyć i ewentualnie dopisać się w innym temacie, bo tematów o MTB do 2000 było już sporo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.