mibas Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 mogę jeszcze dorzucić fragment z Wrocławia i do Wrocławia pociągiem jeśli bardzo chcesz dłuższy ;-) Trasa miała być dłuższa, ale jak już zapewne wiesz, z pewnych powodów została skrócona o fragment obejmujący m.in. kolorowe jeziorka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Liczyłem na to, że macie gpx-a z całą zaplanowaną trasą, z wyłączeniem odcinków szynowych Na starość człowiek robi się wygodny i bez wbitej w garmina trasy nie chce się już ruszać w nieznane okolice. Na ale jakoś sobie poradzę z tym co mi przesłał pilon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mibas Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 kwestia mapy w tym Garminie :-) Polecam wyroby GPSManiaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.