pilon Napisano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Waypointy poszły na maile zainteresowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Ja też zainteresowany . Będziemy czekać przed dworcem w Janowicach, prawdopodobnie po drodze zgarniemy jeszcze Robsona (evo07) i Panią Robsonową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wporzogodzia Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Oczywiście potwierdzam swoją obecność. Startuję z Dworca Miasto , mam nadzieję że jutro pogoda będzie taka jaką zapowiadano bo obecnie w Wałbrzychu leje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jorgov Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Oby, oby, sprawdzam prognozy i wygląda na to że dzisiejszy wieczór będzie deszczowy, we Wrocku też zanosi się na opady. Ale jutro powinno być ok, miejmy nadzieję, że tym razem pogoda nie zaskoczy meteorologów Swoją drogą, w takiej sytuacji na trasie może wystąpić trochę błotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Ja też zainteresowany . Będziemy czekać przed dworcem w Janowicach, prawdopodobnie po drodze zgarniemy jeszcze Robsona (evo07) i Panią Robsonową. Rozumiem że dogadaliście się na Rędzińskim dzisiaj i jedziecie autem, nie z dworca, tak? Bo musze wiedzieć na kogo czekać czy też nie czekać... Oczywiście potwierdzam swoją obecność. Startuję z Dworca Miasto , mam nadzieję że jutro pogoda będzie taka jaką zapowiadano bo obecnie w Wałbrzychu leje. Nooo czegoś takiego jak dziś, to we Wrocku od dawna nie pamiętam... w 90 minut (mieszkam na 10tym piętrze, więc temperatury skrajne są zawsze wyższe/niższe niż przy ziemi i w prognozach) bez burzy spadło z 37 stopni do 18... I nadal zero burzy, tylko pizga... LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jorgov Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Pogodowe Suprise'y, Ja potwierdzam swoją obecność jutro, w pociągu o 7:44, jeśli mnie nie będzie to znaczy, że nie żyje ( ja albo mój rower ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Nooo czegoś takiego jak dziś, to we Wrocku od dawna nie pamiętam... w 90 minut (mieszkam na 10tym piętrze, więc temperatury skrajne są zawsze wyższe/niższe niż przy ziemi i w prognozach) bez burzy spadło z 37 stopni do 18... I nadal zero burzy, tylko pizga... LOL Ano u mnie z 33C za oknem spadlo do 15C otwarte okna szybciej wychladzaja dom niz klimatyzacja rewelka! Polamania szprych Draby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysia87 Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Niestety u mnie w Kowarach też nie jest ciekawie zimno i leje cały czas i nie zapowiada się na to aby w najbliższych godzinach przestało :/ ale trzymam kciuki za jutrzejszą pogodę Do zobaczenia jutro o 11 w Janowicach na PKP :)będę ja i mój znajomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Drogie Dziatki, przypominam, zbiórka jutro o 7:15 dla Wrocławian, przed Dworcem PKP tymczasowym, ulica Sucha Żywopłot przed wejściem na dworzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Rozumiem że dogadaliście się na Rędzińskim dzisiaj i jedziecie autem, nie z dworca, tak? Bo musze wiedzieć na kogo czekać czy też nie czekać... Dokładnie tak, zabieramy Robsonów i pędzimy autem. Jak nie będzie jakiegoś gradobicia to do zobaczenia na miejscu. Zapowiada się lux, byle tylko pogoda dopisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wporzogodzia Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Zapowiada się lux, byle tylko pogoda dopisała. No właśnie oglądałam pogodę i nie zapowiada się ciekawo, ma podobnież podać do południa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 od żagania do wroc leje!!właśnie wróciłem - będzie ciekawie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mibas Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 wg meteo.icm.edu.pl powinno padać tylko w nocy. W dzień powinno być bardzo ładnie i słonecznie w granicach 20 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Dzięki piękne wszystkim za wyprawę. Dla poszkodowanych życzenia szybkiego powrotu do pełnej sprawności. Pozdrower i do zobaczenia następnym razem. Thrawn i Ina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysia87 Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Ja również dziękuję za miło spędzoną niedzielę i dużo zdrówka życzę dla naszych rannych kompanów No i oczywiście do następnego razu I duży PLUS dla organizatora wycieczki Kuba świetna wycieczka choć nie w pełni przejechana, ale będzie jeszcze okazja A i podaje link do sports tracker nie za wiele ale zawsze to coś http://www.sports-tracker.com/#/workout/tysia87/ec21f100afuppmdq Pozdrowionka Justyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 to i ja podziękuję wszystkim dorzucę linkę ze sladem i fotami przed crashem kolegów gps wskazał u mnie 67km/h. Szybkiego powrotu na siodła panowie!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Puscic Was samych to sie poobijaja.. jak dzieci Smarowac zdrapki, zajadac glukozamine i szybko wracac do zdrowia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wporzogodzia Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Dziękówa było przednio, do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Ja również dziękuję wszystkim, dzięki za spędzony czas, trasę, a co najważniejsze - pozdrowienia i uściski dla kraksowiczów... Oby się szybko goiło Wywrota do rowu, w las, na kamienie i korzenie przy prawie 70 kmh... Cóż... Dobrze że się skończyło tak, jak się skończyło... Pozdrowienia i dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 szybkiego powrotu do zdrowia;) następne wyjazdy czekają jakieś zdjęcia będą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Będą będą... dajcie mi tylko ochłonąć... Zaraz zrzucam, jeno kąpiel jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jorgov Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Również dzięki za wypad, pozdrowienia dla pozostałych 14 uczestników. Zdrowia i wytrwałości do dalszego pedałowania dla poszkodowanych. Zdjęcia powinny niedługo się pojawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ina Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Wielkie thx za świetną wycieczkę dla organizatora traska świetna, dziękuje też wszystkim za wybitne towarzystwo, a poobijanym kolegom życzę szybkiego powrotu na jednoślady pozdro - Ewelina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mibas Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Jakoś jednak dałem radę :-) Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo, Pilonowi za trud organizacji (nie ma to jak lista obecności czytana na stacji kolejowej ze specjalnego notatnika :-)) i życzę wszystkim poszkodowanym szybkiego powrotu do zdrowia. Parę fotek: FR i Rudawy 28.08.2011 Michał P.S. osoby, którym zalegam za bilet bardzo proszę o kontakt na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Foto - na razie bez komciów, bo musze sie zrelaksić nieco... KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.