smashead Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witam wszystkich forumowiczy. Mam pytanie odnośnie manetki SRAM sx-4. Otóż złożył się tak, że po bliskim kontakcie z pojazdem dwuśladowym, mój pojazd jednośladowy trochę ucierpiał. Między innymi ułamana została dźwignia (sam spust, ten który się naciska paluchami) podanej manetki. Mam w związku z tym pytanie do Was czy jest możliwość wymiany samego spustu zamiast całej manetki? czy da się to zrobić w miarę bezboleśnie, czy trzeba rozkręcać całą manetkę i pilnować, żeby nic się nie rozsypało? Niestety w tej chwili nie mam nawet za bardzo możliwości sprawdzić organoleptycznie jak to wygląda z chociażby zewnątrz. Sprawa byłaby prostsza, gdyby nie to że te manetki są na tyle archaiczne, że dostać je to spore wyzwanie, a jak są to najczęściej w zestawie, kiedy ja potrzebuję tylko jednej Pozdrawiam EDIT: Jeśli to coś wnosi do tematu to mowa o manetce prawej na 8 biegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.