Tairaterkes Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 Posiadam rowerek Hexagon V3 i dzisiaj kupiłem do niego uchwyt na bidon, niestety nieposiadam odpowiednich śrub żeby uchwyt zamontowac (są tylko 2 puste dziury na śruby), teraz pytanie jakie śruby należy dokupić - rozmiar/długość/nazwa i czy będą mieli takie cos w sklepach typu Castorama etc ?
karbeti Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 Pierwszy lepszy sklep z rowerumi i powinni mieć. Sądze że nie powinni nawet wziąć kasy.
slababateria Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 Pierwszy lepszy sklep z rowerumi i powinni mieć. Sądze że nie powinni nawet wziąć kasy. W Decathlonie chyba 14 złotych za dwie śrubki (o.O)
karbeti Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 W Decathlonie chyba 14 złotych za dwie śrubki (o.O) Chyba ich pogieło. Napisałem tak gdyż potrzebowałem do poprzedniego roweru i w sklepie nie chcieli kasy. Wydaje mi się że to są piątki.
mariuszpk Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 Lepszy sklep ze śrubami. Tylko żeby były ocynkowane. Jakieś 5-10 gr sztuka. No chyba, że muszą być koniecznie na imbus...
marsman Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 w decathlonie w poczesnej ( częstochowa ) są ale nie aż po 14pln jedyne 7,99pln. śrubki Zefala. w tej cenie lepiej kupić aluminium. lżejsze i dostępne w wielu kolorach
Jogurcik Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 tylko jak na razie nikt mu nie napisał jaki to ma być rozmiar:D M5/15, ja kupiłem niebieskie Berana, są jeszcze czerwone(chociaż to pod różowy podchodzi) złote i czarne
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.