Gość Dawid Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witam. Mam pytanie. Posiadam pedały SPD Wellgo 823 WPD jednak bez bloków. Dlatego mam pytanie jakie bloki Shimano będą pasowały do tych pedałów: SH51, SH52 czy SH56. Czy są jakieś różnice między tymi blokami. Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snellegazelle Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Heja, Skoro masz pedaly spd, to wszystkie podane przez ciebie bloki beda pasowac. Bloki te roznia sie od siebie mozliwoscia wypiecia z pedalu. SH51 wypinaja sie tylko w jednym kierunku, SH52 w dwoch kierunkach a SH56 w 3 kierunkach. Sama mialam kiedys SH51 (nie wiedzialm o istnieniu innych) a teraz jezdze na SH56 i jestem bardzo zadowolona, bo zawsze wypne sie na czas. W SH51 zdarzalo mi sie upasc... bo nie wypielam sie na czas... Pozdrawiam i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 SM-SH 51 pasują. Na innych nie jeździłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Dawid
Witam.
Mam pytanie. Posiadam pedały SPD Wellgo 823 WPD jednak bez bloków. Dlatego mam pytanie jakie bloki Shimano będą pasowały do tych pedałów: SH51, SH52 czy SH56. Czy są jakieś różnice między tymi blokami.
Będę wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.