masaaj Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Jako alternatywę dla wszystkich nieścigantów, którzy na wielkim kole chcą ścigać się z psem, używać go jako jucznego osła i muła pociągowego i cieszyć się równocześnie możliwością ewentualnego wypadu w góry (nawet jeśli nader rzadko wykorzystywaną) proponuję utatusioną wersję. UWAGA - tak jak w temacie, podobna konfiguracja roweru w oczach PRAWDZIWYCH JEŹDŹCÓW MTB budzi uśmiech politowania, a nawet obrzydzenie... Nielansowa konfiguracja: 1. Bagażnik -20 punktów do lansu 2. Torba na kierownicy -10 3. Sakwy -10 4. Przyczepka -40 5. Najgorsze ze wszystkich - NÓŻKA (niezbędna przy jeżdżeniu z przyczepką) -50 Czy ktoś z Was również ośmielił się sprofanować w podobny sposób Wielkie Koło? pierwsza fota druga.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekgda Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 No i ewentualnie parę punktów za przednie zębatki [chyba 48] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masaaj Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 nie, to 44 - ale aż 3! więc tutaj też chyba -10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Czy ktoś z Was również ośmielił się sprofanować w podobny sposób Wielkie Koło? Dlaczego od razu sprofanować? Najważniejsze że sprzęt złożony pod siebie i pod swoje potrzeby, a nie zgodnie z jedynym słusznym trendem, bo inaczej nie wypada... Mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 na dodatek jazda bez kasku, kolejne -20 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Ale odblasków niet. Czyli +40, po 10 za każdy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwan1245 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 tak siedze i patrze na jego sprzęt i myślę , czy któryś z waszych sprzętów dorównuje temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masaaj Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Odnośnie kasku - to był 7 km podjazd (przeł. Sokolec od Ludwikowic w Sowich) w niezłym upale i przy zawrotnym tempie (22/34). W takich sytuacjach zdejmuję kask... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobraMC Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Ja zgadzam się z punktacją, poza jednym małym ale. Zamiast minusów, stanowczo dał bym plusy. Duuuuuużo lepsza taka jazda, niż siedzenie z dzieckiem przed tv i oglądanie po raz enty tej samej bajki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer206 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 (edytowane) Wydaje mi się czy pęka Ci rama przy zacisku sztycy (zdjęcie 11)? Masz -100... do bezpieczeństwa I kolejne -150 za to, że narażasz na nie swoje dziecko Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez Killer206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 szczerze - to zarąbista sprawa i jak będę już tatą, to też tak będę naginał dla mnie zero obciachu, wręcz szacun, bo sportowy i dbający fader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masaaj Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Mikropęknięcie będzie w najbliższych dniach reklamowane - na razie monitoruję sytuację na bieżąco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 ładnie ja mam jeszcze odblaski z lidla i pełne błotniki i dzwonek - 237 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Klienci sklepu, w którym pracuję bardzo często profanują wielką kichę, samo oszpecenie roweru nóżką to pół biedy, gorzej, że typowe najnery nie mają np mocowania do bagażnika i trzeba wykombinować urodziwy uchwyt. Do tego jeśli jest bagażnik to trza zamontować błotnik, najczęściej piknie na zipy, zamiast takiego mocowanego na sztycę, bo wtedy funkcjonalność bagażnika traci sens. Niektórzy chcą błotniki pełne co też daje fantastyczny efekt plus niezłą zabawę dla mnie, jak to ustrojstwo zamocować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masaaj Napisano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Tobo - każ im kupić ramy authora - te mają wszystkie wymagane gwinty do bagażników i błotników Ja długo zastanawiałem się nad ramą 29tki - najbardziej pasowała mi chromo, ale jak nawet oswoiłem się z rzędem cen, to nie było żadnej pod bagażnik a mocowanie na osi mocno ogranicza nośność, szczególnie jak już się na niej powiesiło przyczepkę z dwoma dzieciskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masaaj Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Pęknięta rama już wymieniona. Wielkie dzięki za pomoc mentorską kol. śliskiemu oraz szacunek dla firmy velo za szybkie rozpatrzenie reklamacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi