Peterp079 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witam, Jakich kluczy potrzebuje i jak wogóle rozkręcić taki suport jak poniżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Jaka to rama ?? O ile sie nie mysle jest to suport Press Fit. Sie go wyciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Rama normalna. Giant Trance. Czyli jak sie wyciąga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Pytam o rame bo to od niej zalezy jak i jest tam suport. Nie wiem czy ta ram jest taka sama ale http://www.giant-bicycles.com/en-us/bikes/model/trance.x4/7321/44098/ tutaj pisza ze faktycznie press fit. A jak to siw wyciaga ?? Działa to tak jak miski sterowe, nie wkręca sie tylko wciszka, wprasowuje czy wbija stad jego nazwa. a wyciaga sie tak samo tylko w deuga strone. Domniemam ze są specjalne sciagacze do tego typu rzeczy osobiście nie wiem bo takiego nie mam ale łatwo by było takie coś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Dokladnie ten rower. A jak wyciagnac korbe z tego? Ściągacze są takie jak w wątku z linku poniżej. Ale chyba jednak sam się nie będę zabierał za to. http://www.forumrowerowe.pl/viewtopic.php?f=21&t=21620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 @Peterp079, A jak wyciagnac korbe z tego? Walnij ręką/gumowym młotkiem w oś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.