ancia Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 Wczoraj wieczorem wracałam do domu z pracy i przejeżdżałam przez las. Wyleciał mi nagle dzik i uszkodził mi błotnik, prawą przednią lampe i zderzak. Strasznie się wystraszyłam i nie wiem co mam z nim zrobić.Dziś już nie mam czym jechać do pracy. Powiedzcie mi co mam z tym zrobić. Aneta
matrix929 Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 Ja proponuję zgłosić sprawę do nadleśnictwa. Powinni ci zwrócić koszty naprawy...
Arnold134 Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 Znam bardzo ciekawą stronę gdzie znajdzie pani używane części do swojego samochodu. Z pewnością ułatwi to pani naprawę auta. <a href="http://www.sprzedamczesci.pl/" target="index.html">sprzedamczesci.pl</a> www.sprzedamczesci.pl Kupywałem u nich dużo razy ponieważ mam swój zakład mechaniczny. Najlepiej skontaktować się z nimi telefonicznie niż poprzez "klikanie". Gdyby nie znalazła tam pani potrzebnych części zawsze można skorzystać z allegro. Pozdrawiam.
Mod Team mrmorty Napisano 22 Sierpnia 2011 Mod Team Napisano 22 Sierpnia 2011 obydwa posty pochodzą z tego samego nr IP i nie pozostaje mi nic innego jak dołożyć w nagrodę plakietkę spamera zamykam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.