Orzecho Napisano 21 Sierpnia 2011 Napisano 21 Sierpnia 2011 Witam Jestem nowy i chce zacząć jeździć trochę w dircie . Szukam roweru do siebie i w cenie ok 2000 zł . Moim zdaniem te 2 rowery są warte uwagi : Kross Sign DS2 2010 Leaderfox DIRT PARADE Dragstar 2011 Mam do was użytkowników pytania. Który z nich jest lepszy ? Jaki rozmiar ramy do mnie ? (mam 184cm i 74kg wagi) A jeśli znacie jakieś lepsze rowery w tej cenie to proszę o pokazanie ich .
maniakse Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 Ani jeden ani drugi. Oba ciezkie kloce (po 16kg . Na dirt rower BEZ PRZEZUTEK tylko singlespeed. Duzo lepiej by bylo troche dolozyc i kupic cos co sie na dirt nada (nowy) lub do tych 2000 odszukac dobra uzywke.
Bombell Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 Jak wyżej, jeśli ma to być typowa dirtówka i nowy to Two4/6 Player od Dartmoora albo szukać używki bądź składać na nowych i używanych częściach.
Orzecho Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Napisano 22 Sierpnia 2011 a jeśli wybierać z tych dwóch to który jest lepszy, ma lepszy osprzęt ?
maniakse Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 Jak koniecznie trzeba sie pchac w te krossy i dragstara to bierz signa (ma amor nie do zajechania), sam na spacejumpie latam (model z 2011) i jak sie go ustawi "pod siebie" (napompuje "do swojej wagi" i stylu jazdy, kupi brunoxa i co jakis czas nim golenie spryska i oczysci z brudu) to nic tam dziac sie zlego nie bedzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.