Ulf Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Witam, ma ktoś ochotę na kilkudniowy wypad w góry? Posiadam auto (pali jak smok;p) i bagażnik na dach. Mogę bezproblemowo zabrać dwie osoby (uchwyt rowerowy trzeba mieć własny), myślę, że trzy też by dało radę. Proponowany termin wyjazdu 1-4 wrzesień. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freud Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Trasa turystyczna czy bardziej górska? W jakie góry? Drogami szutrowymi czy asfalt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Trasa turystyczna czy bardziej górska? W jakie góry? Drogami szutrowymi czy asfalt? Witam, ja preferuje Szczyrk. Raczej górska ale w przystępnym tempie (raczej zamulonym pod góre ale za to z góy w doliny to zupełnie inna bajka). Ścieżki szutrowe i single tracki. Ogólnie jestem otwarty na wszelkie propozycje. urlop mam tak jak napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Dobra. Wyskoczyły mi niespodziewane wydatki :/ także wyjazd nieaktualny. Temat można zamknąć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.