Ulf Napisano 21 Sierpnia 2011 Napisano 21 Sierpnia 2011 Witam, ma ktoś ochotę na kilkudniowy wypad w góry? Posiadam auto (pali jak smok;p) i bagażnik na dach. Mogę bezproblemowo zabrać dwie osoby (uchwyt rowerowy trzeba mieć własny), myślę, że trzy też by dało radę. Proponowany termin wyjazdu 1-4 wrzesień. Pozdrawiam.
Freud Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 Trasa turystyczna czy bardziej górska? W jakie góry? Drogami szutrowymi czy asfalt?
Ulf Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Napisano 22 Sierpnia 2011 Trasa turystyczna czy bardziej górska? W jakie góry? Drogami szutrowymi czy asfalt? Witam, ja preferuje Szczyrk. Raczej górska ale w przystępnym tempie (raczej zamulonym pod góre ale za to z góy w doliny to zupełnie inna bajka). Ścieżki szutrowe i single tracki. Ogólnie jestem otwarty na wszelkie propozycje. urlop mam tak jak napisałem.
Ulf Napisano 24 Sierpnia 2011 Autor Napisano 24 Sierpnia 2011 Dobra. Wyskoczyły mi niespodziewane wydatki :/ także wyjazd nieaktualny. Temat można zamknąć. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.