Skocz do zawartości

[przerzutka tyl] X-7 czy 9.0?+triger 7.0 czy x-7

mlody369

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w tmeacie.. muszee wymienic ta czesc... ceny na allero sa podobne tak wiec prosze o podpowiedz ktory z tych wydaje sie wam lepszy i ewentualnie dlaczego? podobnie z manetkami .. poki co mm gripy 3.0 ale mysle nad zmiana na trigery. ktore z nich wybrac...

Z gory dziekuje za odpowiedzi

polecam slownik

jesli chodzi o przerzutki to roznica miedzy x.7 a x.9 jest mala

nawet nie zauwazalna

jesli jezdziles na 3.0

wiekszosc osob jednak twierdzi ze roznica jest w manetkach

chodzi o cyngle

ja dluzszy czas planowalem caly komplet x.9 = 450zl

ale jak dostalem oferte ze x.7 za 200zl to sie zastanawialem tylko 5 min :excl:

masz mniej kasy - x.7 ci styknie

Ja Ci Alvarenie też pisałem, a tutaj żeby było udokumentowane wszystko, stara, bo bodajże rocznikowo 2000rok przerzutka Sram 9.0 - pękła od mrozu, bo nie wiem jak inaczej nazwać uszkodzenie podczas płynnej zmiany biegu...

p10100166wh.jpg

Różnica pomiedzy X-9 jest także w wadze, a na tylniej przerzutce spora. Hehe, a że lubie aluminium, to poluje na prawą manetkę Sram X-9 Trigger, chodź w sumie X-0 tyż może być, jak ktoś mi za 150PLN odda :)

No właśnie z drugiej strony wiem DENI , ale jak mnie denerwuje plastik który musze dotykać, np. w manetce, a taka X-9 ma jedną dzwignie z alu, to mi przejdzie wtedy juz, a dopłace pewnie w stosunku do X-7, z 30PLN :D Heh, ale X-7 tylnią, to bym raczej kupił też, bo mi na wadze aż tak specialnie nie zależy...jak się nie da "wywalczyć życia" dla tylniej 9.0 z 2003, która ma rozwalony regulowator odległości wózka od kasety, to pewnie i X-7 kupie :D

DENI, niezrozumieliśmy sie, ja mówiłem tak:

poluje na prawą manetkę Sram X-9 Trigger
Czyli mi jest potrzebna tylko jedna, a na allegro różnice pomiędzy X-7, a X-9 są mniejsze, a szczególnie, jeżeli chodzi o jedną manetkę :)

ok masz racje

ale prawa manetke raczej nie upolujesz :)

pelno jest lewych

a dlaczemu ?

bo kupuja ludziki z dh-zone ,ogolnie fani dirtu itp ktorzy potrzebuja manetki na tyl bo z przodu jedna tarcza + rockring

dlatego tylko lewe sprzedaja :)

pozdrower

Możesz mnie podpisać jak tak do DH-złomu, bo mam taki sam problem. Brak przerzutki z przodu, za to z tyłu jest, hehe :) Można dostać, ale jest tego bardzo mało....bardzo.... Na takiej zasadzie dostałem prawą 9.0, ale ja nie chce Gripa do tej dyscypliny ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...