rafalek940 Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Witam serdecznie Tak się składa że mam bony do sieci sklepow velo Chciałbym złożyć jakieś fajne kółeczka na xc/maratony do 1650-1700 gramów. Waże 70 kg. Czy z owych tam znajdujacych się części da się cos ciekawego złożyc ewentualnie możliwośc jest kupienie np obreczy osobno np na allegro Bardzo proszę o Pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogurcik Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 obręcze Accent Generation XC, nyple Dartmoor, szprychy Sapim, piasty Author, może Dartmoor na tył, chociaż niewiem ile chcesz wydać, podałem wariant ,,średni'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Powiem tak mogę sobie pozwolić na piasty dartmoora te najlzejsze tylko nie wiem jakie obrecze beda dobre o sprychach myslalem albo race albo lasery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogurcik Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 a ile chcesz wydać na obręcze i pod jakie hamulce? jak pod tarcze i chcesz wydać do 120zł za 2 obręcze, to tak jak wyżej napisałem, Accent Generation XC, sam mam i chwalę, tylko rozwierciłem otwory pod wentyl Schrader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Tak pod tarcze ile Ci one ważą ? Bo nie wiem czy sie zmieszcze w tej granicy gora 1700 g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogurcik Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Nie ważyłem, ale czytałem wcześniej opinie na różnych stronach, to ważą pomiędzy 440 a 450g, więc leciutko :> a moje 87kg w XC znoszą jak na razie bez żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.